פורסם 2008 בינואר 917 שנים שטויות במיץ...המערכת עדיין לא תוכל לעבוד עם יותר מ3.2 גיגה זכרון אפילו אם יהיה כתוב שם 4. זה סתם קשקוש.גם אם יפעילו את ה large address space aware כברירת מחדל, רק תוכנות שמותאמות לזה במיוחד יוכלו לעבוד עם הזכרון הנוסף.חלונות 32 ביט = לא יותר מ3.5 גיגה זכרון
פורסם 2008 בינואר 917 שנים מה אני אעשה- זה מה שמיקרוסופט טוענת... בכל מקרה - יכול להיות שהליבה של הויסטה ורכיביה עובדים בצורהשכתבת ואז באמת המערכת משתמשת ב4 גיגה (500 מגה +\- לליבה ורכיביה והשאר גלויים לשאר המערכת)?
פורסם 2008 בינואר 917 שנים כל הזכרון החסר הזה לא נמצא בשימוש של שום דבר. הוא סתם יושב שם.אין אליו גישה כי הכתובות של הזכרון בתחום הזה ממופים לכרטיס מסך וכל שאר החומרה במחשב.
פורסם 2008 בינואר 917 שנים כל הזכרון החסר הזה לא נמצא בשימוש של שום דבר. הוא סתם יושב שם.אין אליו גישה כי הכתובות של הזכרון בתחום הזה ממופים לכרטיס מסך וכל שאר החומרה במחשב.אז מיקרוסופט משקרים בכל מקום? הם טוענים שאחרי SP1 גם יראו 4 גיגה.
פורסם 2008 בינואר 917 שנים תקרא את מה שכתוב שם.כתוב שבמקום שהsystem properties יראה כמה זכרון זמין למערכת הוא יראה כמה מותקן.
פורסם 2008 בינואר 917 שנים את התגובה הזו הבאתי רק בגלל שהיא כתובה ברור, ראיתי עוד הרבה תרדים בפורום המפתחים של מיקרוסופט שאומריםשהמערכת תראה שימוש בכל ה4 גיגה. אני לא יודע אם זה נכון או לא - כל הידע שלי שאוב מהפורומים והדיווחים שלמיקרוסופט בנושא.אני בכלל בדעה שכל מי שמתקין ויסטה על מחשב בן שנתיים ומטה יתקין כבר את גירסת ה64 ביט. היא יציבה ויעילה יותרמגירסת ה32 וברגע שיותר ויותר אנשים יעברו לסביבת 64 ביט יתחילו להתחשב בהם ולהתאים דרייברים ומשחקים לסביבהזו. יכולת השימוש ב64 ביט נמצאת כבר כ5-6 שנים והתבגרה והתייעלה בעת המעבר לארכיטקטורת הCORE. יש צורךלעשות מעבר תפיסתי ומעשי לסביבה זו. שנתיים אח"כ יסתכלו על כל מי שמשתמש בסביבת 32 ביט כמו על מי שיחשובלעבוד ב16 ביט היום (בלתי אפשרי).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.