פורסם 2008 בינואר 417 שנים אז ככה בהתחלה הוא לא עבד לי יעני לא היה מקוון אז התקשרתי לTMS ועזרו לי לקוון אותו הוא עבד לי בסדר עד שעשיתי רסטרט ומאז אין כלום הכונן G לא מופיע אין אפילו טמפ שלו וקודם כן היה מה אפשר לעשות?
פורסם 2008 בינואר 517 שנים 1. תסביר את עצמך יותר נורמלי..אז אולי אנשים יבינו מה אתה רוצה...2. בכל אופן תעלה תמונה של ה"ניהול" במחשב שלך..לחצן ימני על המחשב שלי>>ניהול>>ניהול דיסקים..תראה מה מופיע לך שם..כמו כן תבדוק שהHD מחובר כמו שצריך גם כבל נתונים וגם חשמל..
פורסם 2008 בינואר 517 שנים מחבר ואתם לא יכולתם ישר להגיב ולהגיד לי שאתם לא מבינים מה הבעיה אחי אתה רואה שיש לי גם עוד משו בתקליטור האחרון אבל אין לי שם כלום מוזר שרשום שיש ואחי איפה אפשר לקבל עזרה עם בעיית התקנת דרייבר פה? של קול...
פורסם 2008 בינואר 517 שנים מוזר..אתה בטוח שהHD הוא 160GB ?בכל אופן נראה כי הוא נדפק בצורה כלשהי..נסה לחבר אותו לחיברו SATA אחר בלוח..תוריד את התוכנה של WD ותריץ בדיקה לתקינות הHD..לגבי הדרייברים יש לך פורום תוכנה....
פורסם 2008 בינואר 517 שנים מחבר כן הוא 160 הוא הרי עבד לי בהתחלה אז ראיתי בקשר לתוכנה תוכל להביא לי לינק?וגם אמרו לי שאני צריך לפרמט תמחשב למה יש לי בעיה עם הדריבר של הקול וככה הכל יפתר ...
פורסם 2008 בינואר 517 שנים מחבר המחשב שלי בהתחלה לא זיהה את הHDאז הטכנאי אמר לי לקוון אותו יעני להדליק איך שיצא בכל מקרה אני רוצה לפרמט רק הבעיה שכשאני מפרמט אז אני מפרמט רק את הוינדוס ואני רוצה גם תדיסק הקשיח לפרמטומישו יכול להגיד לי איך אני שם תדיסק הקשיח של ה 160GB כראשי במקום ה 80 GB
פורסם 2008 בינואר 517 שנים פותח התרד הHD שאתה רואה בניהול הוא 80GB..שיש לך במערכת.. את ה160GB שיש לך הוא כנראה לא מזהה..כנס לביוס ותבדוק אם הוא מזוהה שם..
פורסם 2008 בינואר 517 שנים מחבר לההה גילית לי!!! הוא זיהה ביום חמישי גם את ה 160 דרך ניהול וניהול דיסקים אבל עכשיו לא אין כלום מה אתם לא מבינים!!!ובדקתי בביוס וראיתי שיש קיצר אפשר לינק לתוכנה לבדוק אם הכל בסדר?ואם אתה גם יודע איך לפרמט דיסק קשיח תוכל להגיד לי בבקשה
פורסם 2008 בינואר 517 שנים http://support.wdc.com/download/index.asp?cxml=n&pid=15&swid=1 http://support.wdc.com/download/index.asp?cxml=n&pid=15&swid=3 זה שתי התוכנות של WD שבודקות נתונים לגבי דיסק קשיח אז בעצם אתה אומר שהדיסק מזוהה בביוס אבל לא בחלונות? פירמוט הוא תהליך פשוט אבל בוא קודם נפתור את בעיית הזיהוי שלך
פורסם 2008 בינואר 517 שנים לההה גילית לי!!! הוא זיהה ביום חמישי גם את ה 160 דרך ניהול וניהול דיסקים אבל עכשיו לא אין כלום מה אתם לא מבינים!!!ובדקתי בביוס וראיתי שיש קיצר אפשר לינק לתוכנה לבדוק אם הכל בסדר?ואם אתה גם יודע איך לפרמט דיסק קשיח תוכל להגיד לי בבקשהאתה חוצפן..ששאלתי אותך אם אתה בטוח שהHD שהוא מזהה הוא 160GB אמרת לי כן..לא נורא בכל אופן..נסה לבדוק חיבורי SATA אחרים ואם הכבלים תקינים..
פורסם 2008 בינואר 517 שנים מחבר טוב אחים שלי עזבו אותם שמטויות וסיבוכים הסתדרתי לבד ^^ כמו שאמרו לי הפתרון יפתר רק על ידי התקנת חלונות חדשים ואכן הכל עובד גם הדיסק הקשיח וגם התקנתי סוף סוף את הדריבר של הקול =]]]רק שכל מה שהיה לי בדיסק הישן נשאר ואני רוצה למחוק הרוב איך עושים זאת?ותודה!
פורסם 2008 בינואר 517 שנים מחבר אה טוב סבבה רק איך מגבים למה יש לי רק 2 MP3 סך הכל 1.5 GB מה כבר יכנס חחחולמחוק יעני אתה מתכוון רגיל לסל המיחזור?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.