פורסם 2008 בינואר 417 שנים לצערי יש לי יותר מדי תקלות עם מחשבים בזמן האחרון, ועכשיו המחשב שלי ממש הצטרף לחגיגה.דבר ראשון יש לי בעיה במסך(שאני לא מצפה שתפתרו לי) שבכל פעם שמשנים רזולוציה, מחליפים בין DVI-VGA, מכבים-מדליקים המסך מתחרפן (יש המון פסים כאלה), אח"כ הוא כותב שהרזולוציה לא תקנית. בשביל לתקן את זה צריך לנתק את המחשב מהחשמל לחכות 15-30 דקות ולהדליק אותו מחדש.הבעיה השניה שהתחילה בימים האחרונים היה שיש לי מסכים כחולים ראנדומלים כשקורים כשאני עושה כל מני דברים ואפילו כשהמחשב במנוחה.לרוב אני לא מצליח לראות את המסך הכחול אפילו בגלל הבעיה עם המסך אבל כשאני רואה כתוב בד"כ שהבעיה נגרמה בגלל nvata.sys.בנוסף, כמעט בכל פעם ה- Minidumps יוצאים פגומים ו- Windbg אומר שהם Corrupted.אבל כשהם יוצאים בסדר כתוב שהבעיה נובעת מ- nvata.sys ולעתים גם מ-csrss.exe (בנפרד) וגם מוזכר משהו עם IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL לפעמים.יש למישהו רעיון איך לתקן את זה?ניסיתי כבר להתקין את הדרייברים של הלוח אם מחדש אבל זה לא עזר.תודה!
פורסם 2008 בינואר 417 שנים תעלה לנו את ארבעת הDUMP החדשיםתבדוק את הזיכרון בעזרת MEMTESThttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.msg1745202#msg1745202
פורסם 2008 בינואר 417 שנים מחבר קחו בחשבון שחלקם Corrupted, memtest אני אעשה בקרוב אם זה לא יפתר.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בינואר 417 שנים מחבר אין לי זמן לעשות Memtest עכשיו, אבל מה שכן, ניתקתי כל פעם אחד מהם וניסיתי להפעיל את המחשב כשהוא פועל כל פעם עם Ram אחר, וקיבלתי BSOD אם שני הזכרונות גם כשכל אחד מהם עבד בנפרד. אז זה יכול להגיד כמה דברים - א. שני הזכרונות פגומים או ש ב.הבעיה נמצאת במקום אחר או ש ג. גם הזכרונות פגומים וגם יש עוד בעיה ליתר ביטחון אני אריץ memtest מחר או בזמן הקרוב, בכל מקרה, יש עוד הצעות?
פורסם 2008 בינואר 517 שנים מחבר טוב, החלטתי לנסות להחליף דרייברים לכרטיס קול, ונראה שזה סידר את הבעיה (ככה זה נראה בנתיים).כבר כמה שעות שאני עובד עם המחשב ולא הופיע מסך כחול.מקווה שזה ימשיך ככה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.