פורסם 2008 בינואר 417 שנים שלום לכולם.לפני כמה חודשים קניתי מחשב חדש עם הצורב הנ"ל.עד לפני כמה שבועות הכל פעל מצויין.אך בזמן האחרון הצורב לא מזהה דיסקים רב פעמיים שנצרב עליהם מידע כבר, כלומר, הוא יצרוב בהצלחה על דיסק רב פעמי זהה אך ריק, בעוד שעל דיסקים "משומשים" הוא לא יצרוב ויוציא הודעה בסגנון הבא: "הדיסק שהכנסת אינו ריק ולכן אין אפשרות לצרוב עליו".באותה דרך גם אי אפשר למחוק את הדיסק.התוכנות שהתשמשתי בהן הן נרו 7 ו-8.הדיסקים הם dvd+rw של silver line....שעד היום לא היו לי בעיות איתם.תודה רבה לעוזרים.
פורסם 2008 בינואר 417 שנים ניסית למחוק את הנתונים מהדיסק במחשב אחר?אם זה יעזור אז הבעיה לא בצורב.אחרת כנראה שתצתרך לממש אחריות (כמובן אפשר לנסות לעדכן קושחה).
פורסם 2008 בינואר 517 שנים תבדוק באתר של החברה יש קושחה חדשה לכונן, לי אישית זה פתר המון המון בעיות של תאימות עם סרטים!תהנה
פורסם 2008 בינואר 517 שנים מניסיון שלי תבדוק איזה דיסקים רב פעמים אתה משתמש כי אני קניתי dvd-rw והם עשו לי המיון בעיותואז קניתי dvd+rw והכל טוב...כמו כן תבדוק חברות שונות משום מה יש צורבים שלא "אוהבים" חברות מסוימיות...וכמובן אם זה לא עוזר אז פשוט תחליף אפילו לחברה אחרת של צורב ..
פורסם 2008 בינואר 1217 שנים מחבר מצטער על האיחור בתשובות....שבוע עמוס במכללה.בדקתי את הנושא עם תוכנות אחרות, וצורבים אחרים.בנוסף, עדכנתי קושחה...ועדיין לא עוזר.רק במקרה שהדיסק ריק, או שנמחק בצורב אחר, רק אז מוכן הצורב שלי לצרוב עליו.מה לדעתכם עליי לעשות?תודה רבה...דוד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.