עבור לתוכן

Mideast Crisis 2 C&C3 MOD ***שוחרר***

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

בפורום של המשחק הם אומרים "בקרוב מאוד" ושהמוד גמור. הם פשוט ממתינים לISOTEX בכל הנוגע להפצה.

הם נזהרים בלשונם מפני שהם נכוו מזה בעבר, אחד המפתחים (המזוהה בפורום כ smurfbizkit) הכריז ב CNC TV שהמוד עומד לצאת לפני RA3, וכמובן שזה לא קרה. לכן הם נמנעים מלנקוב בתאריך מדויק.

• תגובות 55
  • צפיות 7.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נראה כמו מוד מטומטם בלי שום קשר למציאות (צה"ל שמטיס בסיסים, צלב אדום על הטנקים של צהל?)

נכון המשחק עתידני וזה אבל PLZ.... לי זה פשוט נראה מטומטם.

פורסם
  • מחבר

נכון, זה לא מוד מציאותי. אבל גם טיבריום זה לא מציאותי, זה לא הפריע לך לשחק בזה, נכון?

הצלב האדום על הטנקים הוא חלק משדרוג שעושים למרכבה, בה היא הופכת ל"טנקבולנס" (זה, אגב, קיים בצה"ל).

משמעות הצלב האדום היא סימבולית, ומזוהה על ידי רוב העולם כסימן המקובל לשירותי הצלה. אל תשכח שהמשחק לא מיועד רק לך.

פורסם

משמעות הצלב האדום היא סימבולית, ומזוהה על ידי רוב העולם כסימן המקובל לשירותי הצלה.

אני יודע, אבל מה הקשר, יכלו לדוגמא לשנות את המגן דוד ושחור לבן לאדום לבן וכו'

פורסם
  • מחבר

אני מציע שתקרא קצת על המוד לפני שאתה פוסל אותו...

דגל ישראל מוצג בשחור לבן בגלל איזו קטסטרופה שקרתה בסיום המשחק הקודם בסדרה, Mideast Crisis.

לפרטים הכי קטנים שם יש הסבר.

האנשים שעשו את המוד הזה השקיעו הרבה מאוד בכל התחומים במשחק, אני לא זוכר שראיתי כ"כ הרבה השקעה על מוד לC&C.

הירידה לפרטים בעלילה, בטקסטורות, בדיבוב פשוט מדהימה.

פורסם

מזכיר לי קצת את GENERALS לפי המבנים והמפות שראיתי בתמונות שם(וזה דבר ממש טוב ;D)

מחכה לזה כבר

פורסם

עוקב אחרי המוד הזה די הרבה זמן, אבל אני מחכה שהמשחק המלא ישוחרר, עם הקמפיין לסינגל.

פורסם

למה שמו טנק שנראה כמו מרכבה 2 ולא מרכבה 4?

חוץ מזה המוד נראה שווה בדיקה.

פורסם
  • מחבר

למה שמו טנק שנראה כמו מרכבה 2 ולא מרכבה 4?

חוץ מזה המוד נראה שווה בדיקה.

המפתחים אומרים שזה בגלל שזאת הצורה שמזוהה עם המרכבה...

היה על זה דיון בפורום שלהם:

http://www.isotx.com/forums/index.php?topic=6705.0

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

די משעשע שלאויבים שלנו קוראים "גוי" (GOI), מעניין אם זה בכוונה או שיצא ככה במקרה :lol:

בכל אופן חבל שזה קצת עתידני מדי, הייתי מעדיף שאם כבר זה עוסק במציאות שלנו שיהיה יותר ריאליסטי.

פורסם

וואי חזק! :xyxthumbs:

כמה בערך הוא אמור לשקול? דרישות מערכת? טריילרים?

לא ממש מצאתי יותר מידי פרטים על המשחק מאז שפורסם הדיון פה (לא שמעתי עליו לפני).

לפי מה שהבנתי הוא יהיה עתידני, במה זה יתבטא? (אמרו לי מרכבה 5 או משהו :lol:)

8)

פורסם

סתם שאלה לפרוטוקול, איך מתקינים מוד למשחק, ואם רוצים לשחק רגיל בלי המוד,אבל עם אפשרות לשחק במוד פעם הבאה, מה עושים?

פורסם
  • מחבר

המוד הכי טוב שיצא לי לשחק בו. מדהים!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים