פורסם 2008 בינואר 417 שנים זה סיוט! אני משאיר את התוכנת שיתוף פתוחה בלילה אני קם ומסתבר שאחרי 10 דקות שהלכתי לישון האינטרנט התנתק!הבעיה גם שהוא לא מתחבר שוב אוטומטית, אלא אני צריך לנתק ולחבר את הנתב האלחוטי.יש לי ראוטר 1025W RTA.ודבר אחד יש לי להגיד, התמיכה של בזק לא עוזרת בשיט!מה הסיבה? וכן, פתחתי את הפורטים כמו שצריך עם IP סטטי וכד' (בעזרתו של אחד מהתומכים).
פורסם 2008 בינואר 417 שנים יכול להיות שהוא לא עומד בעומס.נסה לשנות בהגדרות התוכנה את כמות הקישורים הפתוחים בו"ז ואת כמות הקישורים הנפתחים בחצי דקה (לדעתי זה הנתון אליו מתייחסות רוב התוכנות)תחתוך את מה שכתוב שם עכשיו בחצי.אם זה פותר את הבעיה מה טוב.אם לא תראה האם זה לפחות מאריך את הזמן בין ההתנתקויות. אם כן. תתחיל להוריד אותם ב50 או ב100 כל פעם..בגדול - אין שום סיבה להחזיק יותר מ30 קישורים חצי פתוחים בחצי דקה (סשן לשניה)וגם אין שום סיבה להגדיר לו יותר מ1000 קישורים בסה"ככבר נתקלתי ב"מדריכים" להאצת תוכנות P2P שמייעצים לשים ערכים של 3000+ ומעל 100 קישורים ב30 שניות - מחשב מול מודם אולי יצליח לסחוב את זה..אבל נתב ביתי פשוט קורס תחת עומסים כאלה.. הNAT TABLE שלו פשוט מפוצצת לו את הRAM ומעמיסה על הCPU..(ולכן אתה צריך לאתחל אותו - הוא פשוט משתתק)
פורסם 2008 בינואר 517 שנים מסכים עם זה שמעלי.רק כדאי לבדוק פיקס (99% הנתב אבל...):אם המחשב מחובר ישירות למודם, יש בעיות?
פורסם 2008 בינואר 517 שנים מסכים עם זה שמעלי.רק כדאי לבדוק פיקס (99% הנתב אבל...):אם המחשב מחובר ישירות למודם, יש בעיות?הוא לא יכול..זה RTA1025הוא ראוטר מודם אלחוטי
פורסם 2008 בינואר 617 שנים נסה לבטל את את חיסכון בחשמל של הכרטיס רשתאתה נכנס ללוח הבקרה -> Local area Connection -> מאפיינים -> תצורה -> צריכת חשמל או ניהול חשמל ( אצלי המחשב זה באנגלית אז אין לי מושג איך זה אצלך ) תוריד את הוי של החיסכון בחשמל ותראה אולי זה ישפיע.
פורסם 2008 בינואר 617 שנים הוא לא יכול..זה RTA1025הוא ראוטר מודם אלחוטיכזכור לי יש לו מבואות (4) RJ-45 לLAN, לא?
פורסם 2008 בינואר 917 שנים כנס לנתב, advanced ואח"כ internetכנס לconnections ולחץ על העיפרון ליד pppoe_8_48וודא כי תחת ההגדרה Session established by מוגדר always on
פורסם 2008 בינואר 2917 שנים מחבר כנס לנתב, advanced ואח"כ internet כנס לconnections ולחץ על העיפרון ליד pppoe_8_48 וודא כי תחת ההגדרה Session established by מוגדר always on אני לא ממש מבין מה אני אמור לעשות לפי מה שאמרת.. איפה אני מוצא את הלשונית advanced ומזאת אומרת להיכנס לנתב? המאפיינים של Wireless ?Network Connection ואורי, אני משתמש בuTorrent, איפה אני מוצא את ההגבלה של כמות הקישורים הפתוחים בו"ז ואת כמות הקישורים הנפתחים בחצי דקה? ומה זה בכלל? סליחה על הבורות
פורסם 2008 בינואר 2917 שנים תפתח דפדפן ותיכנס ל 10.138שם משתמש וסיסימא: Adminלמעלה תראה את התפריט המדובר.
פורסם 2008 בינואר 3017 שנים מחבר כנס לנתב, advanced ואח"כ internetכנס לconnections ולחץ על העיפרון ליד pppoe_8_48וודא כי תחת ההגדרה Session established by מוגדר always onיש לי pppoe_8_48_1, וכשאני לוחץ על העיפרון הוא לא מראה לי שום Session established by, רק VPI וVCI ו Service Category.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.