פורסם 2008 בינואר 517 שנים אני הבראתי תוך יום-יומיים כמעט מכל מחלה וויראלית אפשרית. מה הסוד? וויסקי.3 כוסות ליום, והגרון יבריא במהירות. בלי שום תרופה! גיליתי מזמן שהוויסקי, כנראה בשל אחוז האלכוהול והחומרים שהוא סופח מעץ האלון, הוא משקה פלאים. פשוט מחסל כאבי גרון ביום אחד, פשוט פלא!תשתה כל יום כוסית וויסקי לפני השינה, ותראה איך תעביר את החורף בריא כמו שור.
פורסם 2008 בינואר 517 שנים אני הבראתי תוך יום-יומיים כמעט מכל מחלה וויראלית אפשרית. מה הסוד? וויסקי.3 כוסות ליום, והגרון יבריא במהירות. בלי שום תרופה! גיליתי מזמן שהוויסקי, כנראה בשל אחוז האלכוהול והחומרים שהוא סופח מעץ האלון, הוא משקה פלאים. פשוט מחסל כאבי גרון ביום אחד, פשוט פלא!תשתה כל יום כוסית וויסקי לפני השינה, ותראה איך תעביר את החורף בריא כמו שור.חחחח איזה ויסקי?סבא שלי נהג לטעון שכמה כוסיות וודקה מרפאות הרבה מחלות...
פורסם 2012 במרץ 413 שנים וואחה הגרון שלי היום גמור. אנילא מסוגל לדבר, לא לבלוע שום דבר, אפילו לבלוע רוק אני מת.... רק כל היום לוקח סטרפסילס וספידגרון. שיעבור כבר החורף הזה....
פורסם 2012 במרץ 413 שנים זה מחסל הכל, אפילו חיידקים. Shayna at Al Masri אם זה לא עוזר אין ברירה, חייבים לעבור לנשק הכבד.
פורסם 2012 במרץ 413 שנים עזוב אותך מלהכניס דברים מגעילים שלא מסתדרים קולינרית ביחד לפה תמצא עיסוק סוחף, רצוי עד מעוד כל עוד אתה לא חושב על הכאב- הוא לא קיים תתחיל איזה פרוייקט ארדואינו מעניין ופורץ דרך
פורסם 2012 במרץ 413 שנים תה חם עם נענע וקוניאק או ברנדי. נהג מונית לימד אותי ומאז אני תמיד עושה את זה כשיש לי כאבי גרון.
פורסם 2012 במרץ 513 שנים הרופא בדק ושלל תפליטים - אין צורך באנטיביוטיקה.אמר שעד יום ראשון זה יעבור? נחים ושותים תה. המנוחה חשובה לגוף.לא עבר אחרי יום שני? חוזרים לרופא. יש בעייה אחרת שלא גילינו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.