פורסם 2008 בינואר 417 שנים הנה המשחקים שיוצאים לPS3 החודש :08. NFL Tour22. Burnout ParadiseלX360:08. NFL Tour. Kingdom Under Fire: Circle of Doom22. Burnout ParadiseולWII:08. Sonic Riders: Zero Gravity. Luxor: Pharaoh's Challenge. Harvey Birdman: Attorney at Law15. Samurai Warriors: Katana. CSI Hard Evidence. Nitrobike. Furu Furu Park18. London Taxi: Rush Hour21. Endless Ocean22. One Piece: Unlimited Adventure. Kawasaki Jetski29. Bomberman Landשימו לב שסוני מוציאה 2 משחקים בחודש -עלוב! וכבר לא מדובר על דצמבר השקטהמצב של מייקרוסופט לא מזהיר ואפילו יותר גרוע לדעתי...שנה ותק מעל המתחרים ורק 3 משחקים לעומת זאת,נינטנדו עם 12 משחקים - לא המון אך כמות מספקתלדעתי זה פשוט פשע וצריך להחרים את PS3 וX360..
פורסם 2008 בינואר 417 שנים אל תגזים הרבה מהמשחקים שיוצאים לWII גם ככה זבל ואני פאן שלהם מהשמות שאמרתה רק Endless OceanBomberman Landאמורים לצאת טובים מה שכן לנינטנדו יש את המשחק הגדול ביותר השנה בפיתוח וזה מאריו מכות כולל מצבי אונלין שאמור להיות ענקי אם הכל ילך טוב
פורסם 2008 בינואר 417 שנים מוש , על איזה דצמבר שקט אתה מדבר?כל התקופה לפני חג המולד היתה מפוצצת!ינואר זה תמיד חודש חלש מאוד , וכמו שקרירין רושם - מה שיוצא לויי החודש הוא לא בדיוק פנינים (לעומת נגיד BurnOut- או שריפה החוצה בשפתו של קרירין - שאמור ליהיות משחק חבל על הזמן)ליביו
פורסם 2008 בינואר 417 שנים לעומת נגיד BurnOut- או שריפה החוצה בשפתו של קרירין - שאמור ליהיות משחק חבל על הזמן) :lol: תיראו לפי ההיסטוריה של הקונסולות לכל קונסולה מצליחה יצאו גם המון משחקי זבל זה היה עוד בהתחלה של הקונסולות המסחריות אם האטרי 2600 המשיך לNES ולGB המשיך למגדריבר ולסופר נינטנדו המשיך לPS1 וGBA המשיך לPS2 ולNDS ולPSP והיום זה ממשיך בWII בסופו של דבר תמיד יהיו משחקים טובים בכל הרמה של משחקי זבל וזה מה שחשוב
פורסם 2008 בינואר 417 שנים מחבר מוש , על איזה דצמבר שקט אתה מדבר?כל התקופה לפני חג המולד היתה מפוצצת!ינואר זה תמיד חודש חלש מאוד , וכמו שקרירין רושם - מה שיוצא לויי החודש הוא לא בדיוק פנינים (לעומת נגיד BurnOut- או שריפה החוצה בשפתו של קרירין - שאמור ליהיות משחק חבל על הזמן)ליביונובמבר כן, דצמבר לא
פורסם 2008 בינואר 417 שנים תראה לWII די בטוח יצאו יותר משחקים השנה מהמתחרות אבל אני רוצה לראות משחקים נורמליים של חברות צד שלישי ולא משחקים כמו בוגי לדוגמה הפורט של אוקאמי למרות שזה רק פורט בטח יהיה מצוין וצד ראשון נינטנדו בטח תפגיז כמה משחקים טובים אבל מעניין אותי מה סגה\קאפקום\וקונאמי יבשלו
פורסם 2008 בינואר 417 שנים לא מבין, למה ציפית?היו לך הרגע 3 חודשים מטורפים עם כמות משחקים היסטרית שכל משחק קצר ציון של 90+..לא היה דבר כזה בהיסטוריית משחקי הוידאו עד היום...מן הסתם אי אפשר להחזיק דבר כזה כלכך הרבה זמן...אני לא זוכר דצמבר כלשהו שהיה חודש חזק...חוץ מאולי דצמבר 2005 [או 2004...]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.