פורסם 2008 בינואר 517 שנים מחבר יש לי מודם TNN AZTECH ADSL2+ DSL 600Eאני מחבר אותו לראוטר ואת הראוטר למחשב.ניסיתי כמה חיבורים,מה זה פריקת חשמל ואיך בודקים פינג ?
פורסם 2008 בינואר 517 שנים מודם נפוץ ;D תראה אנחנו קודם כל מדברים על התפקוד של הראוטר שלך כי אתה רוצה לשטף את החיבור דרכו. האם אתה יכול להיכנס לממשק שלו דרך הדפדפן? אם לא האם יש פינג לIP שלו? האם יש מנורה בכרטיס רשת והיא נדלקת כאשר את מחשבר את הראוטר? האם מנורת הרשת בראוטר נדלקת כאשר את מחבר אותו לכרטיס רשת? זה הדברים שאתה צריך לבדוק פריקת חשמל זה פשוט כיבוי של המכשירים וניתוק שלהם משקע חשמל לאיזה 10-15 שניות על מנת לפרוק חשמל סטטי (עוזר הרבה מאוד בציוד תקשורת).[br]פורסם בתאריך: 5.01.2008 בשעה 22:43:57 שכחתי לגבי פינגהתחל>הפעלה>CMD יפתח לך חלון של command prompt שמזכיר דוס ping 192.168.1.1 תבדוק אם יש תשובה
פורסם 2008 בינואר 617 שנים מחבר לא אי אפשר להיכנס לממשק. יש מנורה בכרטיס רשת מנורת ה-WAN אתה מתכוון או LAN? הם נדלקות ה-WLAN לא על הפינג לא עונה רשום Request times out. רשום בסוף שכל ה-4 נסיונות נכשלו. מקווה לעזרה.. נ.ב: המודם הזה מטומטם והוא כבר התקלקל לי פעמיים.שלא לדבר על זה שהוא מכוער ..
פורסם 2008 בינואר 617 שנים אם אתה מקבל 10.0.0.138כנראה שאתה לא מחבר את זה טובתצלם לנו איך זה מחובר אולי לא חיברת טובהוא אמור לקבל 192.168.1.1אלה עם כן עידכנת את התוכנה של הנתב.
פורסם 2008 בינואר 617 שנים ^ צודק כמעט בוודאות,אין מצב שתקבל GATEWAY של 10.0.0.138, המודם של בזק איכשהו מחובר ישירות למחשב, תבדוק את החיבורים הפיזיים.מה 600E הכבל רשת הולך ל WAN בראוטר, מ 1 היציאות LAN בראוטר למחשב, הכ.רשת שלך אמור למשוך כתובת של 192.168.X.X, גם אם במצב הכי גרוע זה LIMITED NO CONNECTIVITY אפשר לקבע לו IP עם הגדרה של GATEWAY נכון ולבדוק פינג לנתב.בכל מקרה אין סיבה שזה יקרה כי שחיברת את ה 600E קיבלת IP מהמודם, ככה שאם אתה מחבר את הנתב ואתה על קישוריות מוגבלת פשוט תאפס אותו עם סיכה מאחורה.
פורסם 2008 בינואר 617 שנים מחבר נו!המודם מחובר ל-WAN והמחשב ל-LAN וזה עדיין ככה !ומהנורה של כרטיס הרשת דולקת!
פורסם 2008 בינואר 617 שנים אתם שפויים?כמעט בכל הנתבים שבזק מחלקת הכתובת לנתב היא:"10.0.0.138"באמת לא מובן לי פה משהו!
פורסם 2008 בינואר 617 שנים מחבר נו זהו גם לי!בדרך כלל זה 192.168.X.X ושנכנסים זה בכלל לא של ראוטר כתוב MODEM PANEL CONTROL .. !ושום סיסמא לא עובדת שם..ADMIN ADMIN האינטרנט שלי וכל זה כלוםמה עושים חברה יאו אני כבר נואש
פורסם 2008 בינואר 617 שנים מחבר אתה מתכוון ללחוץ על ה-RESET ? ניסיתי כבר כמה פעמים.. ולא עבד..כדאי לנסות ? נתב אתה מתכוון ראוטר ? יש לי Planet WRT-415.ובבקשה אל תתנו לי את המדריך כי אני יודע איך להתקין וגם עשיתי לפי המדריך וזה מה שיצא .למי שרוצה אני אחזור על דברי:המודם מחובר ל-WAN.מחשב ל-LAN וניסיתי דרך כל היציאות של הLAN.הכל מחובר לחשמל,אך זה מתחבר דרך אינטרנט רגיל.
פורסם 2008 בינואר 617 שנים אני לא מבין כשאתה מנסה להיכנס לממשק את מקבל MODEM PANEL CONTROL?אם אין פינג לנתב אז גם אין תקשורת זה פשוט.האם כבר ניסית פריקת חשמל לכל הציוד (כולל המחשב)?
פורסם 2008 בינואר 617 שנים מחבר אוקי.תודה לכולם,לאחר פריקת החשמל הכל תקין וה-WLAN עובד.אם זה היה פורום עם נקודות או כאלה ירוקים וזה כמו GAMER הייתי נותן לכולכם בוחטות על העזרה.תודה וערב טוב .אך יש לי רק שאלה אחת,איך אני משנה את השם מ-defult למשהו אחר ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.