עבור לתוכן

איזה לוח עדיף ???

Featured Replies

פורסם

יש לי מעבד Q6600 וזיכרון Corsair XMS2 4-4-4-12 ב2.1v (יש לי פיזית, כלומר בבית כבר)

וחסר לי לוח אם, כי עדיין לא הגעתי להחלטה של איזה לוח כדאי לי לקחת !

יש לי עד 1000 שקל להשקיע בלוח אם, וחשבתי על לקחת אחד מה-3:

Asus P5K-E WIFI-AP

Gigabyte GA-P35-DS4

Abit IP35-Pro

מתי שהיד נטוייה כלפי הDS4, כי ממה ששמעתי האסוס לא אוברקלוקר כ"כ טוב, וללוחות של Abit יש בעיות אמינות.

חשבתי אולי ממש להתפרע ולקנות את ה Gigabyte GA-X38T-DQ6 אבל זאת תהיה הגזמה.

אה, והקירור למעבד זה טוניק, הספק זה Thermaltake Toughpower QFan 500W והמארז זה הCM690 של Coolermaster

פורסם

בכל הלוחות האלה כולל בלוח Gigabyte GA-X38T-DQ6 (וגם בלוחות זולים יותר) תקבל אותם תוצאות ב-OC-+

אני אישית הייתי הולך על הלוח Asus P5K-E WIFI-AP

פורסם
  • מחבר

וואלה ? למה דווקא על האסוס ? בגלל המוניטין המכובד ? או כי יש את WIFI AP ?

פורסם

וואלה ? למה דווקא על האסוס ? בגלל המוניטין המכובד ? או כי יש את WIFI AP ?

בגלל הפיצרים , בגלל ה-OC , בגלל המוניטין המכובד , בגלל ה-WIFI AP

באופן כללי כל לוח שתבחר מבין אלו שציינת יהיה מצויין ולא תתחרט

פורסם

אני הייתי הולך דווקא על P35 DS4 גם בגלל הקירור (בהנחה שהגרסא שאתה מוצא היא עם גופי הקירור הגדולים ולא REV חדש) וכמובן בגלל הדואל ביוס. (יש לי גם DQ6 וגם P5KC) תמיד אהבתי את המוצרים של אסוס ולא בכדי המוניטין שלהם בהחלט מוצדק, אבל האלטרנטיבה של ג'יגהבייט אולי מעוצבת פחות בחן אבל מבחינה מקצועית לוחות הUD2 שלהם הם באמת מלאכת מחשבת. ובכל הקשור לOC דווקא הקירור של הDS4 שווה לך את כמה עשרות השקלים הפרש בין הלוחות.

אצלי למשל המעבד על 26-25 מעלות במנוחה כשמאוורר על 561 RPM וכל סביבת הלוח יותר קרירה בכ5-7 מעלות מבאסוס. בכל מקרה שני הלוחות נהדרים,

אבל לא הייתי עושה מהWIFI שיקול בקנייה.

פורסם
  • מחבר

כמובן שלא !

יש לי ראוטר אלחוטי של netgear ואין לי שום צורך בנקודת גישה WIFI כרגע, השיקול היחידי כאן הוא אוברקלוק, יציבות מערכת ו"אמינות"

מסתמן שאני אלך אל כיוון הP35-DS4 בעיקר בגלל כל מה שאמרת כרגע !

תודה רבה !

פורסם

בדיחת השבוע :lol:

וללוחות של Abit יש בעיות אמינות.
פורסם
  • מחבר

בדיחת השבוע :lol:

אמרתי את זה בתור אחד שיש לו לוח של abit.

וגם לאחרים שאני מכיר, יש לוחות של abit והיה לכמה וכמה מהאנשים בעלי הלוחות אם הללו ביניהם גם אני בעיות עם הלוח

פורסם

ABIT IP35 PRO

יש לי אותו לוח מעולה ! ! מנסיון אישי כבר עובד איתו ארבעה חודשים. [br]פורסם בתאריך: 6.01.2008 בשעה 01:37:22

אמרתי את זה בתור אחד שיש לו לוח של abit.

וגם לאחרים שאני מכיר, יש לוחות של abit והיה לכמה וכמה מהאנשים בעלי הלוחות אם הללו ביניהם גם אני בעיות עם הלוח

אין לי מושג על איזו בעית אמינות אתה מדבר

אני כטנאי התקנתי כבר לחמישה אנשים בערך לוחות של ABIT

ולא שמעתי תלונה אחת חוץ משבחים , ABIT חברה מצוינת חבל שהיא לא משווקת בארץ כמו שצריך.

פורסם

חבר עוד שגיגהבייט הייתה בחיתוליה אביט הייתה מככבת עם לוחות אדירים

אז אל תדבר שטויות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים