עבור לתוכן

עוד גירסא ל360?

Featured Replies

• תגובות 33
  • צפיות 3.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

MS מתחילה להיתקע בבוץ

רוב הנשק הכבד שלה נגמר לה

הPC מתקרב במחיר וגם הPS3

והWII מוכר בקצב מטורף לשוק הנמוך

ואם בעבר זה היה רק חומרה היום גם מכירות המשחקים מאוד טובות

הגרסה הזאת אם תייצא זה אולי הנשק האחרון של MS במלחמה

כרגע היא מכרה 15 מיליון בשנתיים שזה גרוע אם היא רוצה להיות מקום ראשון

לערכתי זה רק עניין של זמן עד שהPS3 יתחיל למכור טוב

ובינתיים הWII ימשיך למכור מצוין ב2008

פורסם

מסכים עם ההערכה האחרונה שלך קרירין

פורסם

תאמת זה לא כל כך שלי

אבל זה די צפוי

הPS3 היא הקונסולה היחידה שבאמת בנויה לHD

יש לה גם כונן ארד דיסק בכל קופסה וגם בלו רי שמשמש למשחקים

ובנוסף יש בידול מספק בין הPS3 לPC

ל360 אפילו היום אין ארד דיסק בכל קופסה

הכונן למשחקים זה DVD רגיל

והרבה מאוד משחקי 360 יוצאים למחשב חלקם באותו הזמן

בנוסף אני מעריך שתוך שנה מחשב אם ביצועים גרפים של 360 יעלה 400$ בחול

וייתן ערך מוסף

בנוגע לWII קודם כל הוא זול ואמור להיות הרבה יותר זול

נינטנדו יכולה לשחק במחיר עד לרמה של 150$ בערך

ובנוסף יכולה לשחק במחירי המשחקים

בנוסף יש המון בידול בין הWII לכל המתחרים

פורסם

לגבי ה MGS, מיקרוספוט רכשה חברה שמתפתחת משחק כזה, שאומרים שהוא לא יאומן

כדיי להתחרות במוצר הזה של סוני, כמו מה שהיה עם bungie

פורסם

לדעתי זה לא ילך להם , פשוט לא נחוץ - עדיף לעדכן את המוצרים הקיימים.

פורסם

זה מה שאמרו על הPS2 עם שלל גרסאותיו, MS למדה יפה מאוד מסוני איך לטפח מוצר.

כמובן שעם הגרסאה הזאת גם מחירי הציוד ההיקפי ירדו, HD של 120GB נמכר עכשיו כמו שHD של 20 עלה לפני יציאת הElite, לכן כאשר גם הגרסא הזאתי תצא מחירי הציוד ההיקפי במקרה הזה כונן הHD-DVD ודונגל הWIFI ירדו למחיר ההפרש בין הגרסאות.

MS מאוד מטפחת את שרותי הVOD, PPV והתוכן לפי הזמנה ב360, בארצות הברית כבר היא תופסת חלק לא קטן מהשוק הזה. כבר היום אפשר למצוא את כל התוכניות של NBC להורדה בתשלום ל360, ובעתיד היא מתכננת לעבוד חברות הכבלים הגדולות בארצות הברית HBO, Showtime, SPIKE וכו'.

אני לא רואה שום דבר רע בעוד גרסאות, כל גרסאה חדשה שיוצאת גורמת למוצרי נישה היקפיים למוצר להיות זמינים יותר לקהל הרחב בהתאם לצורך ולדרישה.

כאשר הגרסאה הזאתי תצא, כונן הHD-DVD יפול לטווח של ה100 דולר, וכרטיס הרשת גג ל40 לדעתי, מכרטיס הרשת לא כלכך אכפת לי אבל לקבל כונן HD-DVD ב400 שקל זה כבר לא רע בכלל(מה עוד שאפשר להשתמש בו בכל מחשב).

MS מתחילה להיתקע בבוץ

רוב הנשק הכבד שלה נגמר לה

הPC מתקרב במחיר וגם הPS3

והWII מוכר בקצב מטורף לשוק הנמוך

ואם בעבר זה היה רק חומרה היום גם מכירות המשחקים מאוד טובות

הגרסה הזאת אם תייצא זה אולי הנשק האחרון של MS במלחמה

כרגע היא מכרה 15 מיליון בשנתיים שזה גרוע אם היא רוצה להיות מקום ראשון

לערכתי זה רק עניין של זמן עד שהPS3 יתחיל למכור טוב

ובינתיים הWII ימשיך למכור מצוין ב2008

היא אפילו לא התחילה להשתמש בנשק הכבד, הסיבה היחידה למה ה360 ניצחה בסיבוב הזה היא שהיא מוכרת יותר משחקים פר קונסולה מ2 המתחרות שלה ביחד - למרות שזאת קונסולה שנפרצת ע"י כל ילד בן 7, וכרגע הקונסולה היחידה עם פריצה אמינה ללא סיבוכים.

פורסם
היא שהיא מוכרת יותר משחקים פר קונסולה מ2

דובי אתה אוהב לקחת דברים מהמקורות הרשמים של MS

ופשוט אסור לסמוך על זה בנוגע למספרים

1-הנתון הזה כנראה מתייחס רק לארצות הברית

2-הנתון הזה נלקח כנראה לפי המחצית הראשונה של 2007

וזה אומר חצי שנה ראשונה להשקה של הWII והPS3

3-באזורים כמו יפן ה360 מוכר כל כך קצת יחסית למתחרות שכמאת אין חשיבות לכמה הוא מוכר יחסית לקונסולה

יש לו מספר מוערך של חצי מיליון יחידות שנמכרו ביפן ככה שהוא לא יכול לעבור חצי מיליון למשחק ביפן

ולמעשה הWII אבל בעיקר הDS שולטים על רוב השוק ביפן גם במכירות תוכנה

בארצות כמו ספרד וגרמניה גם הDS והWII התחילו לשלוט במכירות תוכנה

אבל הWII התחזק משמעותית במכירות תוכנה בכל האזורים החשובים כולל בארצות הברית

משחקים כמו מאריו גלקסי ומאריו וסוניק באולימפיאדה מכרו הרבה מאוד

אולי לא כמו הילו 3 אבל עדיין הרבה

ויש משחקים כמו מאריו מכות \WII כושר ועוד שאמורים למכור מיליונים

וביפן צריך לצאת "מונסטר אונטר" 3 שגם אמור למכור בכמויות שם

שאתה מסתכל על התמונה העולמית ולא רק על ארצות הברית נינטנדו במצב מצוין

וסוני משתפרת לאומת זאת ה360 בירידה

ועובדה אפילו לפי MS מכירות חומרה ירדו ב18%

בקיצור הגרסאות האלו לא עובדות ולערכתי מרחיקות גימרים

אם במקום העלית היו פשוט משאירים רק את הפרימיום (היום רגילה)

ומורידים את המחיר ל250$ + משחק אז אני חושב שה360 היה מוכר בכמויות

הבעיה שעד שיעשו את זה זה בטח יהיה מאוחר מידי

סוני ונינטנדו גם יורידו מחירים אם הזמן ולהם יש בידול מי המחשב

פורסם
  • מחבר

דובי - אתה משווה לPS2 על שלל גירסאותיו אבל אתה שוכח שהPS2 נשאר זהה מבחינת חומרה לאורך הדורות.

מראה משתנה , אבל לא קיבלת דיסק בחלקם , wifi בחלקם וכו.

כולם יכלו לעשות בדיוק אותו הדבר.

ליביו

פורסם

היו שינוים אבל לא חשובים ללקוח כל כך

בדומה לDS

וזה הניסיון של סוני ונינטנדו בתחום

הPS2 קיבל גרסה רזה יותר ובלי יכולת לחבר ארד דיסק שגם ככה לא היה נפוץ לPS2

לצרכן שקנה לפני זה לא היה הפסד גדול

בDS עשו גרסה דקה יותר ואם מסך טוב יותר

אבל גם פה לא היו שינוים חשובים מידי ללקוח (בסדר המסך אבל זה מכשיר ניד והמסך המקורי היה בסדר גמור)

ב360 כבר על ההתחלה היה לך גרסה אם ובלי ארד דיסק

אבל ניתן לזה לעבור

הבעיה שקראו לגרסה אם הארד דיסק פרימיום

ככה שאנשים קנו במחשבה שזה הטוב ביותר

והיום כבר יש עלית פאלקון (פאלקון הלוח אם )

שבפועל היא הפרימיום האמתית

עכשיו אם יצא גרסה אם HD-DVD מובנה

זה הרבה מעל העלית

שלו לדבר על הפרימיום המקורית

בקיצור שדרוגים בנוסח PC שלא מתאימים לקונסולות כי הרבה ירגישו מרומים

כי הרבה מאיתנו רוצים את הגרסה הטובה ולא רוצים לקנות גרסה חדשה כל שנה

פורסם

היו שינוים אבל לא חשובים ללקוח כל כך

בדומה לDS

וזה הניסיון של סוני ונינטנדו בתחום

הPS2 קיבל גרסה רזה יותר ובלי יכולת לחבר ארד דיסק שגם ככה לא היה נפוץ לPS2

לצרכן שקנה לפני זה לא היה הפסד גדול

בDS עשו גרסה דקה יותר ואם מסך טוב יותר

אבל גם פה לא היו שינוים חשובים מידי ללקוח (בסדר המסך אבל זה מכשיר ניד והמסך המקורי היה בסדר גמור)

ב360 כבר על ההתחלה היה לך גרסה אם ובלי ארד דיסק

אבל ניתן לזה לעבור

הבעיה שקראו לגרסה אם הארד דיסק פרימיום

ככה שאנשים קנו במחשבה שזה הטוב ביותר

והיום כבר יש עלית פאלקון (פאלקון הלוח אם )

שבפועל היא הפרימיום האמתית

עכשיו אם יצא גרסה אם HD-DVD מובנה

זה הרבה מעל העלית

שלו לדבר על הפרימיום המקורית

בקיצור שדרוגים בנוסח PC שלא מתאימים לקונסולות כי הרבה ירגישו מרומים

כי הרבה מאיתנו רוצים את הגרסה הטובה ולא רוצים לקנות גרסה חדשה כל שנה

* Xbox 360: hardware to software ratio: 6.59 (hardware total sold = 6.8 million; software total sold = 44.8 million)

* PlayStation 3: hardware to software ratio: 3.58 (hardware total sold = 1.9 million; software total sold = 6.8 million)

* Wii: hardware to software ratio: 3.44 (hardware total sold = 4.5 million; software total sold = 15.5 million)

הנותנים הם מינאור - ספטמבר רק בארצות הברית(כולל באנדלים).

אתה מפספס את כל הנקודה, הרווח מקונוסלות מגיע מתמלוגי משחקים ללא ממכירות חומרה, הXBOX היא הקונסולה שמוכרת הכי הרבה משחקים, זה לא משנה באיזה אזור. ביפן היא לא מוכרת כמעט קונסולות זה נכון, אבל עדיין מוכרת משחקים בצורה לא רעה בכלל. באירופה וUK בפרט גם כן.

PS3 ב3 החודשים הראשונים להשקה הייתה עם 0.93 משחקים פר קונוסלה, כלומר אשכרה נמכרו יותר קונסולה ממשחקים וזה כבר עצוב.

לMS אין שום סיבה להוריד מחירים בארצות הברית הXBOX שולט בצורה מוחלטת, ובאירופה הוא עדיין חזק. לשוק היפני הם כנראה לעולם לא יחדרו בצורה טובה אבל אפילו שמה לקראת חג המולד הייתה עליה במכירות. הרבעון הרביעי של 2007 לפי MS היה הרבעון הרווחי ביותר של ה360 מבחינה של מכירות קונסולה, ציוד היקפי ומשחקים. גם אם MS הייתה מוכרת 10 קונסולות בכל העולם ביחד, אבל 50 מיליון משחקים פר קונסולה היא עדיין הייתה מנצחת את הסיבוב מכל הבחינות, העובדה שהיא מוכרת משחקים בכאלה כמויות מאפשרת לה להשיג בלעדיים טובים ולגרום לסדרות שהיו עד כה בלעדיות אצל המתחרים לקרוץ לעבר ה360.

ד"א בCW פורסמו נתוני המכירות החדשים, 360 עם 17.7 מיליון קונסולה נכון לינואר 2008, זאת אומרת שבין יולי לינואר MS מכרה 6.1 מיליון קונסולה לעומת כ200 אלף קונסולת PS3.

אז אתה יכול לחרטט לחפור ולבכות כמה שאתה רוצה, שום דבר לא ישנה את העובדה - ה360 נכון לעכשיו היא הקונסולה המנצחת בשוק, מכמעט כל בחינה אפשרית, כמות משחקים, תמיכה של צד שלישי, ציוד היקפי, שרות Online, קהילת שחקנים. אין צד אחד שה360 חלש בו כרגע, או אפילו מתקרב ליפול ביחס למתחרים. למרות שהקונסולה שנתיים בשוק היא עדיין מוכרת המון, מקבלת בלעדיים מעולים, וקהילת השחקנים שלה גודלת מיום ליום.

שרותי הIPTV של ה360 עומד להפתח בקרוב באנגליה בהיקף רחב עם SkyHD, לא יודע מה הולך להיות בשאר אירופה אבל בהתחשב שאני גר באנגליה לפי MS אז גם לא אכפת לי.

הWII לא מהווה תחרות ישירה ל360 כיוון שהוא מכוון לשוק אחר לגמרי, רוב האנשים שקנו WII לא היו קונים X360 במקום אם הקונסולה הזאת לא הייתה קיימת, כסף זה לא הבעיה WII נמכר במחיר יותר יקר מArcade. המשחקים שיוצאים אליו פשוט לא קשורים לרוב הקהל של הPS3/X360.

ועל הPS3 אין בכלל על מה לדבר, היא מדשדשת מאחור בצורה מחרידה יחסית למכירות, איבדה כמעט כל סדרה בלעדית וחוץ מלהיות homebrew whore אין לה שום יתרון ברור על ה360, וזה לא שאי אפשר להריץ לינוקס על ה360 אם באמת רוצים.

דובי - אתה משווה לPS2 על שלל גירסאותיו אבל אתה שוכח שהPS2 נשאר זהה מבחינת חומרה לאורך הדורות.

מראה משתנה , אבל לא קיבלת דיסק בחלקם , wifi בחלקם וכו.

כולם יכלו לעשות בדיוק אותו הדבר.

ליביו

זה לא משנה, העקרון של טיפוח המוצר נשאר זהה. אין שום צורך בלהכניס כונן HD-DVD לכל קונוסלה, לא לHD-DVD ולא לBR לא תיהיה שום השפעה מבחינת משחקים בדור הנוכחי, המחשב כרגע מהווה הגבלה לזה, וכמו כן לאף אחת מהקונסולות אין את החומרה לנצל את זה גם ככה לפחות מהיבטים טכניים. אז חוץ מ2-3 JRPGים מפגרים שלטעמי מי שמשחק בהם יש לו בעיות רציניות עם 1017 שעות של סרטי CGI מפגרים בHD שום דבר לא יכול לנצל את התוכן הנוסף.

כן אולי WIFI היה נחמד, וHDMI היה נחמד, אבל מצד שני MS לא מפסידה כ400 דולר על כל קונסולה כמו סוני. ובהתחשב שה360 יצא בסוף 2005 כאשר בזמנו היו משהו כמו 3 טלביזיות עם חיבור HDMI בשוק אז שוב זה הוצאה כלכלית חסרת טעם, כמות האנשים שקנו XBOX360 ללא HDMI ושידרגו את הטלביזיה שלהם בשנה האחרונה היא זעומה לטעמי, ובהתחשב שגרסאות הHDMI שמתחילות מ250 דולר של ה360 נמצאות בשוק כבר חצי שנה הם לא הפסידו על זה בכלל. רוב הסיכויים שאפשר לספור את כמות האנשים שאמרו מה אין לו HDMI אז אני לא קונה על יד אחת, זה הדבר האחרון שיעניין גיימרים בתהחשב שחוץ מנוחות הוא לא מציג שום יתרון ברור על פני קומפוננט.

פורסם

דובי אתה גם לוקח נתונים שלהיום מיושנים גם לוקח רק מארצות הברית שזה האזור החזק של ה360

וגם הנתונים מMS שיתברר בעבר שלא תמיד נכונים

רק תראה משהו קטן -

DS smashes UK sales record, Wii surpasses Xbox 360 UK base

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=23707

DS & Wii continue to dominate Japan

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=23787

One DS sold every five seconds in the USA this year

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=23530

DS and Wii titles dominate euro software sales

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=23944

מעניין למה MS לא מזכירה את ספרד וגרמניה ואני בטוח שגם צרפת בנוגע למכירות משחקים?

דרך אגב הWII מוכר יותר קונסולות כל חודש מה360 בעולם ובדרך כלל גם בארצות הברית

ותזכור שבשנה השנייה קונסולה אמורה למכור יותר ולא פחות

בנוסף גימרים כבדים מחליפים קונסולות מהר יחסית

בעניין הPS3

כן הוא התחיל גרוע אבל משתפר

השנה הזאת הולכת כנראה להיות שנת הWII כמו 2007

ורק אתה חושב שב2007 ה360 ניצחה :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

בשנת 2009 לערכתי אז תתחיל הפריצה של הPS3 וה360 רק ייחלש וייחלש

וזה בגלל שאין בידול מספק בינו לבין הPC וגם בגלל שהרבה זוכרים את אורך החיים הקצר של הXBOX הרגיל

פורסם

אני לא יודע אם לצחוק, לבכות או לדפוק את הראש בקיר ממך.

יש לך בעיות רציניות של הבנה והגיון פשוט - מילא WII שקשור לבסיס השחקנים של ה360 כמו רוזאן למרוץ מרתון, אבל DS?!

מה הקשר בין קונסולה ניידת לנייחת פה בכלל אין שום חפיפה אפילו זעומה כמו העובדה ששניהם מתחברים לTV(שלטעמי ולדעת עוד רבים נגמר הקשר בין הWII ל360).

אין נתונים בקשר לספרד, אין נתונים כלפי צרפת, אבל בהתחשב שכל שחקן LIVE שני שפגשתי מקשקש בגרמנית בVOIP כל הזמן לדעתי בגרמניה אין להם יותר מידי בעיות.

גיימרים כבדים מחליפים קונסולות מהר, יש לך הגיון מאוד לקוי למה בדיוק הם יחליפו? עד שלא ייצא דור חדש של קונסולות אין להם לאן לברוח.

גיימרים כבדים קונים משחקים, והרבה מהם, שום דבר מעבר לזה.

וכן אני חושב ש360 הובילה בשנת 2007, אבל אני גם לא משווה אותה לDS כמוך, אני לא אתפלא את בתגובה האוולית הבאה שלך תביא לי נתוני מכירות של GBA.

הבידול(לא שימוש מתאים למילה אבל לא משנה, דפרנציה בקושי מתאימה כאן) בין הPC לPS3 זהה פחות או יותר לבידול שיש בין הX360 לPC.

אז במקרה הכי גרוע בשביל ה360 יש הבדל של שנה במספר כותרים מועט, הכותר "הבלעדי" היחידי שיצא ביינתיים לPC זה GOW וואו ממש מדהים.

HALO3, Mass Effect, KUF ועוד הרבה אחרים לא יראו אור לPC ב3 השנים הקרובות, לJade Empire לקח 3 שנים לצאת לPC, כנ"ל FABLE.

הפרש זמנים כזה לא נכנס בכלל לשיקול הדעת של הגיימרים, עד המשחקים האלה כבר יוצאים לPC המשחקיות שלהם הועתקה ומוחזרה 50 אלף פעם, והם נראים יחסית לתקופה שבה הם יוצאים כמו פרוייקט גמר של סטונדט לגראפיקה ממוחשבת בטכניון.

אז כן בהתחשב שMS מוכרת יותר משחקים פר קונסולה, ומאכילה את האבק של המתחרים בכל מה שקשור לבסיס שחקנים, שרותי Online מתקדמים, בסיס משחקים וכותרים בלעדיים - צטערת אם אתה חושב שהעובדה שנינטדנו מוכרת כמה WIIים ושלא נדבר על DSים בכלל יותר אז אין לך מושג איך העולם הזה עובד.

כאשר חברה רוצה להשיק משחק היא לא מסתכלת על כמה קונסולות נמכרות כל חודש, היא מסתכלת על העובדה שכל משחק בלעדי ל360 עד עכשיו עבר את ה1.5 מיליון עותקים במכירות, היא מסתכלת על העובדה שבפחות משנה לפחות בארצות הברית MS מכרה כמעט פי 2 יותר משחקים מאשר שתי המתחרות שלה ביחד.

והיא מסתכלת על זה שכ10 מיליון "פראיירים" ברחבי העולם יכולים לקנות תוספות למשחקים שלה דרך הLIVE. הXBOX הראשון מת אחרי 4 שנים בגלל שMS הוציאה את ה360 ולא היה לה בסיס שחקנים גדול מספיק בשביל להחזיק את 1, הPS2 פשוט אנס את השוק. כרגע MS מתכוונת להחזיק ב360 עד 2011. בהתחשב שהPS3 פשוט נגרר מכל בחינה אפשרית אני בספק אם ב2009 יהיה שינוי ניכר במצבו.

אז כן אנשים קונים WII אבל גם אם היית רואה את המשחקים שהיא מוכרת, Super Maria Cary Galaxy aside, אלא הם בעקר משחקי חברה. אז יפה שהיא השיקה את הדבר הטוב ביותר מאז המצאת הלחם הפרוס של משחקי החברה - Twister nude edition, אבל כל קשר בין הWII לבין קונסולה לגיימרים כבדים הוא מקרי בהחלט. אני לא יודע אם יש לך פיצול אישיות, או פשוט לוגיקה של ילד בן 3, אבל בהתחשב שגם אתה צעקת כמעט בכל חור שWII זה תוסף לPC\קונסולה אמיתית אני עדיין לא מבין איך אתה מצליח לדחוף אותו לכל דיון.

פורסם

זה לא רק לDS יש בלינקים גם נתונים על הWII

חוץ מזה אתה מגיע בהנחה שלWII יש רק 4.5 מיליון ואז מכפיל כפול מכירות התכנה לקונסולה שהיו אז

וגם רק בארצות הברית

בפועל מכירות התכנה של הWII עלו מאז ויש בערך 20 מיליון יחידות שנמכרו

לא נשלחו נמכרו

וכמה להיטים פוטנציאלים בדרך

והמון משחקים שיצאו ב2008

עכשיו להזכיר לך עוד פעם שלפי MS היתה ירידה של 18% במכירות חומרה השנה?

להזכיר לך שה360 שנתיים בשוק ולא שנה כמו המתחרות?

הPS3 אם כל ההתחלה הגרועה היה קרוב למכור אותה כמות שה360 מכר בשנה הראשונה

ולPS3 בניגוד ל360 היו מתחרים

בנוסף גם נינטנדו וגם סוני לא מתחרות ישירות על הלב של גימרי המחשב כמו ה360

ומחירי המחשבים בירידה כל הזמן

פורסם

תקרא את העריכה, אני את שלי אמרתי אין לי כוח להתווכח עם מישהו שחושב שאם 1+1=2 אז 2+2=פיל וורוד בנעלי בעית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים