פורסם 2008 בינואר 217 שנים אז זהו, הדיסק קשיח מתחיל לעשות תקתוקים של קריאה.יש משהו לעשות בנידון או שהוא עומד למות בקרוב?ואם זהו סופו, אני רוצה לקנות דיסק של 500 ג'יגה.מומלץ לקחת אחד של 500 או 2 של 320 נגיד? או אפילו פחות?ומה מומלץ?תודה,איתי
פורסם 2008 בינואר 217 שנים מחבר סבבה אז זאת הייתה שאלתי.אם הסימנים מראים שהוא עומד למות ואם אפשר למזער את הנזק ולטפל בו (זה לא הזמן הכי טוב בשבילי להוציא כסף על דיסק קשיח חדש).ואם בכל זאת אני חייב, מה כדאי לקנות.
פורסם 2008 בינואר 217 שנים אני לא מכירה צעדים מונעים, ברגע שזה קורה זה תחילת הסוף.בתור דיסק בודד, הדיסקים המודרניים של 500GB יהיו מהירים יותר מדיסק בודד של 320GB (או שניים כאלו בחיבור סטנדרטי)שני דיסקים של 320GB בתצורת רייד 0 יתנו ביצועים טובים יותר, עם סיכוי כפול לכשל של הדיסק ואיבוד המידע.
פורסם 2008 בינואר 217 שנים בסופו של דבר ההבדלים לא כאלו גדולים,כל אחד מהדגמים החדשים של החברות הגדולות יהיה מצויין,תבחר לפי המחיר, האחריות והמלאי (כי תמיד יש דגמים שיותר קשה להשיג)אני אישית לקחתי שניים של WD מסדרת WD5000AAKS,אבל גם 7200.11 של SEAGATE יהיה מצויין, גם הדגמים האחרונים של סמסונג והיטאצ'י טובים מאוד.הבדלי ביצועים/שקט גדולים לא תמצא ביניהם.
פורסם 2008 בינואר 217 שנים יש תוכנה שנקראת spinrite היא כביכול יכולה לתקן בעיות מסויימות בדיסק אבל לא מובטח שהיא תעזור והיא יכול גם להזיק.בקשר ל320 מול 500. תלוי במחיר. קח את מה שיותר זול.כעקרון עדיף 2 דיסקים כי זה יותר בטיחותי למידע אבל זה גם יותר חשמל, יותר ברדק , יותר חום, יותר התעסקות קצת יותר רעש (תלוי בדיסק).פשוט תקח את היותר זול
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.