פורסם 2008 בינואר 217 שנים שלום ויום טוב!יש לי מעבד של אינטל 6420 מהירות 2.13ערכתי בדיקה עם התוכנה CPU-Zיצא לי שבCORE SPEED מהירות 1.60זה היה כאשר המחשב די במנוחהאני יודע שמהירות המעבד צריכה להיות 2.13האם כאשר המחשב מתאמץ המהירות עולה?,או פשוט משהו לא בסדר במעבד שלי?סליחה קצת על הבורותליאור
פורסם 2008 בינואר 217 שנים שלום ויום טוב!יש לי מעבד של אינטל 6420 מהירות 2.13ערכתי בדיקה עם התוכנה CPU-Zיצא לי שבCORE SPEED מהירות 1.60זה היה כאשר המחשב די במנוחהאני יודע שמהירות המעבד צריכה להיות 2.13האם כאשר המחשב מתאמץ המהירות עולה?,או פשוט משהו לא בסדר במעבד שלי?סליחה קצת על הבורותליאורתאמץ אותו ותראה אם התדר עולה ....
פורסם 2008 בינואר 317 שנים איך אני עושה את זה ועם איזה תוכנה הכי פשוט יהיה שתפעיל את התוכנות במחשב:תפעיל סריקות אנטיוירוס + אנטי ספייוור + סרט + ....
פורסם 2008 בינואר 317 שנים בד"כ עם קליק ומני על המחשב שלי - מאפינים - תקבל תצוגה על מהירות המעבד המקסימלית והעכשוית.המירבית מיד לאחר ה @העכשוית בשורה נפרדת עם הזכרון..[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 בינואר 317 שנים כמו שאמרו, במידה ופעיל אצלך מנגנון האטה בזמן מנוחה, PRIME95 תחזיר אותך לתדר המקורי.SANTA, אתה יכול להשתמש בכפתור PRINT SCREEN במקלדת בשביל להעתיק את התצוגה לקליפבורד (ולעשות הדבק בתוכנות ציור לשמירת התמונה), במקום לצלם את המסך עם מצלמה...
פורסם 2008 בינואר 317 שנים ידוע לי, האמת שהורדתי אותה מהאינטרננט ......(חיפשתי תמונה שבה המהירויות יהיו שונות אבל לא כל כך מצאתי, אז הבאתי את מה שמצאתי....)[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.