עבור לתוכן

האם זה אפשרי ו/או מומלץ להוסיף עוד 2 סטיקים של זכרון למפרט שלי?

Featured Replies

פורסם

אם כן אני צריך ששהם יהיו מאותו הסוג?

יהיה בכלל הבדל משמעותי?

צריך לפרמט את המחשב בשביל זה?

קראתי משהו על WINXP 32BIT שלא מאפשר 4GB של זכרון ולא הבנתי כ"כ.

בעעע אני כ"כ מבולבל :s07::screwy:

פורסם

חסר לך זיכרון?

WIN 32BIT יכול לעבוד רק עם מ 3 עד 3.5 ג'יגה של זיכרון בגלל מרחב הכתובות המוגבל שלו.

פורסם

1. כדאי שהם יהיו עם אותם תזמונים (כלומר: אם יש לך למשל, CL 4 @ 4-4-4-12 800MHZ, כדאי שתוסיף זיכרון עם תזמונים הנ"ל), במקרה שלא, הזכרון עובד על תיזמונים שפחות הדוקים... למשל, אם תוסיף 667MHZ הם יעבדו על 667 וכ"ו...

2. כעקרון כן! לרב במשחקים כבדים... אבל אם אתה משתמש ב XP - לדעתי, אין צורך ב 4GB!

3. לא צריך לפרמט

4. נכון! WIN XP/VISTA 32bit מזהים מקסימום 4GB זכרון, כאשר הוא מורכב מ: זכרון פנימי וזכרון שעל כרטיס המסך שלך...

ז"א, שאם יש לך כ.מסך עם 512MB מקסימום ש WIN יזהה זה - 4GB - 512MB = ~3.5GB... יש מקרים שמזוהה אפילו פחות (2.5GB,2.8GB,3.2GB,...)

;)

By definition, a 32-bit processor uses 32 bits to refer to the location of each byte of memory. 2^32 = 4.2 billion, which means a memory address that's 32 bits long can only refer to 4.2 billion unique locations (i.e. 4 GB

http://www.brianmadden.com/content/article/The-4GB-Windows-Memory-Limit-What-does-it-really-mean-

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות , אז אני לא חייב להוסיף זכרון או שזה לא יתרום לי לדבר? כי בזמן האחרון משחקים כבדים קורסים לי בגלל בעיות זכרון..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים