עבור לתוכן

מעבר מ-VP930 ל-Dell 24 LCD 2407WFP

Featured Replies

פורסם

אני מתכוון בקרוב מאוד לשדרג את כ. המסך לספינת הדגל של סידרה 9xxx שתצא בפברואר.

יחד עם הכרטיס, חשבתי אולי גם להחליף מסך, שכן כרטיס כזה "יתבזבז" ברזולוציה של 1280x1024.

המסך הנוכחי שלי, ViewSonic VP930, עד כמה שזה ישמע מפתיע אולי לחלקכם הוא ממש לא המסך האידאלי למשחקים.

קראתי את הביקורת על ה-DELL כאן באתר אבל לפני שאני מוציא 3500 ש"ח הייתי רוצה לשמוע חוות דעת של אנשים נוספים שיש להם ניסיון עם המסך הספציפי הזה

או בכלל כל מי שיצא לו לראות את המסך בפעולה. המטרה הראשית של המסך היא כמו שכבר הבנתם: משחקים, אבל גם סרטים.

ועוד שאלה, לא פחות חשובה, האם יש פיצ'רים מסויימים (HD וכל ה"שטויות" האלה...) שהם בגדר MUST למסך LCD 24" שלא כלולים במסך הזה?

תודה.

פורסם

CALL OF DUTY 4 נראה עליו מצויין.

סרטים וסדרות 720P ו-1080P נראים עוצרי נשימה! לא תבין עד שתראה.

אין פיצ'רים כאלו שאני חושב עליהם.

פורסם
המסך הנוכחי שלי, ViewSonic VP930, עד כמה שזה ישמע מפתיע אולי לחלקכם הוא ממש לא המסך האידאלי למשחקים.

אכן מפתיע, תוכל לפרט מה מפריע לך בו?

פורסם
  • מחבר

CALL OF DUTY 4 נראה עליו מצויין.

סרטים וסדרות 720P ו-1080P נראים עוצרי נשימה! לא תבין עד שתראה.

אין פיצ'רים כאלו שאני חושב עליהם.

יש לך אותו? הייתי שמח לקבל קצת יותר פרטים ב-icq או במסן, שלח לי הודעה אם כן.

אכן מפתיע, תוכל לפרט מה מפריע לך בו?

מריחות. אמנם רק בשוטרים, אבל לי זה מספיק כדי לרצות להעיף אותו.

פורסם

2407wfp-hc נראה מעולה!

1080p זה עולם אחר לגמרי

אפשר לראות עליו גם איכות "רגילה" אבל אותי זה מבאס אם רואים את זה ממרחק קצר (מרחק עבודה מול מחשב) ממרחק של ~2-3 מטרים רואים סבבה

שטח העבודה שלך ממש ענק

במשחקים יש הרגשה שאתה במשחק מכיוון שהמסך ממלא את רוב שטח הראיה שלך

מומלץ

(שים לב שאם יש לך מריחות בVS אז אני מניח שתראה את אותם המריחות פחות או יותר גם פה, אני אישית לא שם לב למריחות בסרטים ולא במשחקים (call of duty 4, company of heroes וכו')

פורסם
  • מחבר

אחלה, אני מאמין שאם לא שמת לב למריחות בCOD4 אז הוא באמת משתלם. :xyxthumbs:

גם במסך שיש לי כרגע אני לא רואה מריחות במשחקים כמו C&C 3 או Gears of War זה משהו שניתן להבחין בו בשוטרים.

פורסם

תלוי בגירסה של ה VP930, ה -3 הוא אחד מהמסכים היותר מהירים שבדקתי וברמה של ה 2407WFP.

אם אתה רואה מריחות בגירסה הראשונה של ה VP930 זה עדיין פחות סביר אם כי יכול להיות שתראה מריחות

גם ב 2407WFP ולמעשה בכל מסך LCD בגלל שהמריחות נובעות מכך שהמוח שלך מבחין בהם ולכן

זמן תגובה נמוך יותר לא יפתור את הבעיה.

פורסם
  • מחבר

תלוי בגירסה של ה VP930, ה -3 הוא אחד מהמסכים היותר מהירים שבדקתי וברמה של ה 2407WFP.

אם אתה רואה מריחות בגירסה הראשונה של ה VP930 זה עדיין פחות סביר אם כי יכול להיות שתראה מריחות

גם ב 2407WFP ולמעשה בכל מסך LCD בגלל שהמריחות נובעות מכך שהמוח שלך מבחין בהם ולכן

זמן תגובה נמוך יותר לא יפתור את הבעיה.

הגירסה שיש לי היא אכן 3.

אז אתה בעצם אומר שמבחינת נושא המריחות אני לא צפוי לשינוי בכלל למרות שהזמן תגובה של ה-2407WFP נמוך יותר?

פורסם

זה לא תלוי בזמן התגובה המפורסם, בתכלס מסכי ה 24" מבוססי S-PVA טיפה יותר מהירים ממסכי 19" מבוססי

P-MVA או PVA, זמן התגובה נמוך מאוד ואתה לא אמור לראות מריחות בכלל, אם אתה רואה

העיניים/מוח שלך רגיש לזה במיוחד ולכן יש סיכוי גדול שתראה מריחות בכל מסך LCD.

במסכי 24" יש כמות משמעותית של עיכוב תמונה(Input Lag) הרבה יותר מאשר במסכי ה 19" אם תסתכל בהשוואות באתר.

את העיכוב במסך של איזו וסאמסונג(מסכי ה 24") ניתן היה לחוש בקלות אם כי בדל לא שמים לב לכך כל כך.

במסכי ה 19" הנושא היה זניח מלבד במסך של איזו.

פורסם
  • מחבר

זה לא תלוי בזמן התגובה המפורסם, בתכלס מסכי ה 24" מבוססי S-PVA טיפה יותר מהירים ממסכי 19" מבוססי

P-MVA או PVA, זמן התגובה נמוך מאוד ואתה לא אמור לראות מריחות בכלל, אם אתה רואה

העיניים/מוח שלך רגיש לזה במיוחד ולכן יש סיכוי גדול שתראה מריחות בכל מסך LCD.

במסכי 24" יש כמות משמעותית של עיכוב תמונה(Input Lag) הרבה יותר מאשר במסכי ה 19" אם תסתכל בהשוואות באתר.

את העיכוב במסך של איזו וסאמסונג(מסכי ה 24") ניתן היה לחוש בקלות אם כי בדל לא שמים לב לכך כל כך.

במסכי ה 19" הנושא היה זניח מלבד במסך של איזו.

אז בשורה התחתונה זה יהיה נכון לומר שה-2407WFP עולה על המסך שיש לי בכל התחומים מלבד נושא המריחות שבמקרה הרע הוא פשוט משתווה למה שיש לי כרגע ? אודה לך אם תתייחס גם לנושא הפיצ'רים ששאלתי עליו בתחילת הפוסט, פשוט קשה לעקוב אחרי כל ה-HD,HDMI,HDCP וכל הדברים האלה. מה חיוני ומה לא?

פורסם

המסך של דל כולל את כל הפיצרים שאתה צריך בשביל HD למעט כניסת HDMI, אין טעם לכניסה כזו כי קל מאוד להמיר

HDMI ל DVI בעזרת מתאם פשוט והמסך של דל אינו מכיל רמקולים ולכן לא יכול להפיק קול מחיבור ה HDMI בכל מקרה.

תמיכה ב HDCP קיימת והמסך מתחבר ללא בעיה להתקנים כגון PS3 ב 1080P וכו.

חיסרון נוסף של ה 2407 הוא כניסת קומפוננט עלובה באיכותה, כפי שהדגמתי בהשוואה מומלץ מאוד לא להישתמש בה

אם לא חייבים ולחבר אל המסך התקנים בצורה דיגיטלית(DVI/HDMI).

פורסם

אז בעצם אתה אומר, Bagheera שמי שרוצה מסך חדש וחלק ניכר מהשימושים בו יהיה צפיה בסרטים שחלקם HD (אבל לא כולם) זה יהיה מסך טוב לעניין

אגב, צפויה גם צפיה בו דרך כרטיס טלוויזיה, מה לגבי זה?

עוד שאלה, הבנתי מהפורום שיש שתי גרסאות. הרגילה וה- dell 2407 HC. ראיתי גם שכתבת לפי הדיון הזה נראה שלגרפיקראים לא כדאי ללכת על ה- HC אבל אולי לצרכנים רגילים דווקא כן בגלל שתקנו שם עוד כמה דברים

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=279263.20

האם ה- HC בכלל כבר הגיע לארץ, האם ניתו לזהותה ע"י כיתוב על הקופסה?

האם הוא עולה כמו הדגם הישן (ראיתי בזאפ בכ- 3500 ש"ח בשניידר ובניק טק)

יש ברשותי כריס מסך HD2600 XT עם זכרון

MB 256 האם הוא יספיק ויתן לי את כל מה שהמסך הזה מציע? (סרטים, לא משחקים)

תודה

פורסם

המצב בארץ הוא כזה שכל ה-2407WFP שיש הם בגרסת ה-HC. הגרסה הישנה כבר לא מיוצרת ואזלה מהמלאי, כך שלא ניתן להשיגה. זה הופך את כל הדיון לגבי מה כדאי למי למיותר.

פורסם

תודה qttp

ועדיין, רק כדי שאדע, האם יש סימון על המוצר?

מה לגבי כרטיס המסך שציינתי? האם הוא יתמוך בכל אשר המסך מציע?

תודה

פורסם

על הקופסה שמו המלא של המסך מודפס.

CA390071.JPG

HD2600 XT שלך מסוגל לתמוך ברזולוציה הטבעית של המסך 1920X1200 ללא בעיה עבור סרטים ויישומי שולחן העבודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים