פורסם 2008 בינואר 117 שנים בכל פעם שאני מבקר בחנות בה מוצגים מסכים לראווה, אני מוצא עצמי מתעניין יותר במסכים הרחבים. אולי בגלל שהתרגלתי לראות בתצורה הזו במסך שבסלון? בכל אופן, האם המשחקים כיום מותאמים כבר יותר למסך רחב כך שבתור כלל אצבע, אם אני מחפש מסך 19-20' זה המסך המתאים?
פורסם 2008 בינואר 117 שנים בעיקרון רוב הייצור היום של מסכי LCD הוא של מסכים רחביםיותר זול לייצור (ולקניה)יותר מתאים לסרטיםנראה אחלה עם משחקיםהבעיה היחידה - פחות שטח עבודה למסכים בעלי גודל דומה (די זניח)
פורסם 2008 בינואר 217 שנים מחבר בעיקרון רוב הייצור היום של מסכי LCD הוא של מסכים רחביםיותר זול לייצור (ולקניה)יותר מתאים לסרטיםנראה אחלה עם משחקיםהבעיה היחידה - פחות שטח עבודה למסכים בעלי גודל דומה (די זניח)האם המשחקים מותאמים היום במיוחד למסכים רחבים, או שזה פשוט "מסתדר" טוב עם המסך?
פורסם 2008 בינואר 217 שנים הם לא מותאמים במיוחד, הם פשוט תומכים במגוון רזולוציות רחבות (מה שפעם לא היה) בנוסף לרזולוציות הרגילות.
פורסם 2008 בינואר 217 שנים האם המשחקים מותאמים היום במיוחד למסכים רחבים, או שזה פשוט "מסתדר" טוב עם המסך?לא זה ולא זה.. המשחק לא "מסתדר" טוב.. כלומר.. המשחק לא נראה מתוח אם לזה התכוונת הוא תומך במספר רזולוציות רחבות ו"רגילות".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.