עבור לתוכן

זיכרון ocz 4G 800MHZ מזוהה לי רק כ667-מה לעשות?

Featured Replies

פורסם

הסתכלתי ב CPU-Z

מה צריך לשנות כדי שיזהה לי 800.

בדקתי וזה אכן זיכרון שכן אמור לתמוך במהירת הנ"ל.

פורסם

כנס לביוס ושנה ל800...

פורסם

ברוך הבא לפורומים!

הלוח אם (במידה והוא תומך במהירות זיכרון של 800) קובע אוטומאטית את המהירות של הזיכרונות ל 667.

אתה צריך להיכנס לביוס ידני ולקבוע לו מהירות ,תזמונים ומתחים (תזמונים ומתחים במידה והם שונים מ CL5 ו 1.8V) ידנית.

אם אתה לא יודע איך להיכנס לביוס תגיד איזה לוח יש לך ונוכל לעזור לך שלב שלב להגידר נכון את הזיכרונות.

בהצלחה.

פורסם

אני גם קניתי את הזכרונות הללו,ואני אמור לקבל אותם ביחד עם המחשב מחר.איך הם?אמרו כאן שהתזמונים שלהם לא טובים.המצב עד כדי כך גרוע?או שיש סיבה לאופטימיות?

barel,הלוח שלמטה תומך במהירות זיכרון של 800?

‏P31-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P31, DDRII 800, PCI-E‎

פורסם

כן תומך.

והוא אמר OCZ 800 4G, יש כמה וכמה סוגים של כאלה מבית OCZ..

יש כאלה אפילו עם CL3...

פורסם

סבבא.אבל אצלי יש סיבה לאופטימיות? :)

פורסם

מאיפה אנחנו אמורים לדעת איזה זכרון OCZ קנית?

פורסם

BAREL אין שום סט של OCZ 4G (הכוונה 2X2) עם CL3

יש סה"כ שלושה דגמים עם CL3 :

REAPER 2G

Titanium 2G

Flex Xlc 2G

הדגם הכי מהיר בקונפיגורצית 2X2 הוא ב 4-4-4-15 !

פורסם

מאיפה אנחנו אמורים לדעת איזה זכרון OCZ קנית?

פתחתי על זה ת'רד לא מזמן.

בכל מקרה -

2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader‎ -‏DDR II 800Mhz‎

‎800MHz DDR2 ‎

‎ CL 5-6-6-18 (CAS-TRCD-TRP-TRAS) ‎

‎ 1.8 - 2.0 Volts* ‎

‎ Unbuffered ‎

‎ Copper Mirrored XTC Heatspreader**‎

‎ 240 Pin DIMM ‎

פורסם

פתחתי על זה ת'רד לא מזמן.

בכל מקרה -

2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader‎ -‏DDR II 800Mhz‎

‎800MHz DDR2 ‎

‎ CL 5-6-6-18 (CAS-TRCD-TRP-TRAS) ‎

‎ 1.8 - 2.0 Volts* ‎

‎ Unbuffered ‎

‎ Copper Mirrored XTC Heatspreader**‎

‎ 240 Pin DIMM ‎

לא צריכה להיות שום בעיה, ולוחות P35/G33 וכו' אמורים לזהות אותו לפי התזמונים האלה אוטומטית, במקרה ולא אז פשוט לשנות הגדרות בביוס.

ולגבי התזמונים, אז נכון שעושה רושם שמדובר במודול 667 CL4 של 2 ג'יגה שפשוט לא יצא לשוק בתור 667 ועבר שדרוג ל800. בכל מקרה

יש לי את הסט הזה, אחלה סט, והמחיר עוד יותר אחלה. ואני לא מקבל אפילו FPS אחד פחות בהשוואה לCL 4-4-4-15 800

ככה שאם אתה לא הולך לנסות לשבור שיאי OC מה גם שסביר להניח שהלוח שלך לא יאפשר לך לעלות יותר מ1333 גם ככה. וכשתצטרך יותר מזה

השוק כבר יהיה מוצף בזכרונות DDR3 1800 במחירים תחרותיים. בכל מקרה מדובר באחלה קנייה.

פורסם

לא צריכה להיות שום בעיה, ולוחות P35/G33 וכו' אמורים לזהות אותו לפי התזמונים האלה אוטומטית, במקרה ולא אז פשוט לשנות הגדרות בביוס.

ולגבי התזמונים, אז נכון שעושה רושם שמדובר במודול 667 CL4 של 2 ג'יגה שפשוט לא יצא לשוק בתור 667 ועבר שדרוג ל800. בכל מקרה

יש לי את הסט הזה, אחלה סט, והמחיר עוד יותר אחלה. ואני לא מקבל אפילו FPS אחד פחות בהשוואה לCL 4-4-4-15 800

ככה שאם אתה לא הולך לנסות לשבור שיאי OC מה גם שסביר להניח שהלוח שלך לא יאפשר לך לעלות יותר מ1333 גם ככה. וכשתצטרך יותר מזה

השוק כבר יהיה מוצף בזכרונות DDR3 1800 במחירים תחרותיים. בכל מקרה מדובר באחלה קנייה.

תודה.הרגעת אותי לאללה :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים