פורסם 2008 בינואר 117 שנים אהלן,כבר מחובר כמה שנים ל 012. הבנתי שאצלהם הם חוסמים פורטים. זה נכון?לפי מה שהבנתי בזק בינלאומי הם הרע במיעוטו היום. נכון?הדיל הכי טוב שהציעו לי בבזק בינלאמי עם התחייבות לשנה - 39.90 ש"ח ל 1.5MB או 49.90 ל 2.5MB אלו מחירים טובים? מישהו מכיר מחיר יותר טוב אצלהם?באינטרנט הרגיל של בזק (ADSL) נגמרה לי ההתחייבות - ועכשיו הם מקפיצים לי את המחיר ל 80 ש"ח לחודש ללא התחייבות, אן אם אני רותה להתחייב לשנה זה יצא 65 ש"ח ל1.5 MB - נראה לי מחיר מטורף? לא? בבזק בינלאומי אמרו לי שאולי יעזרו יל להוזיל את העלות של האינטרנט של בזק.אשמח על כל הארה ומידע בנושא... תודה!
פורסם 2008 בינואר 117 שנים אני בבזק בינלאומי ובזקלבזק תשתית אני משלם 60ולבזק בינלאומי אני משלם 45שניהם זה התחייבות לשנה אבל אני איתם כבר שנה וזאת תחילתה של השנה השניה והאינטרנט עובד מצוין בלי בעיות בלי נפילו ובלי חסימות והגבלות(הכי חשוב)אם אתה עכשיו עובר לבזק בינלאומי כלקוח חדש אתה תקבל מחירים אפילו טובים יותרעריכהמהירות: 2.5/256
פורסם 2008 בינואר 117 שנים תנסה לקחת חבילה שהיא באנדלכלומר גם ספק וגם תשתית דרך בזק בינ"לבד"כ זה יוצא משתלם אבל צריך להתחייב (אם זה ממש חשוב לך)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.