פורסם 2008 בינואר 217 שנים לכל ראוטר אלחוטי יש גם יציאות לכלבל רשת (RJ45) כמו שאמרתי חיבור לרשת לא חייב להיות אלחוטי או חוטי. אי אפשר לדעת איך הממ"ד שלך בנוי אז שווה לבצע ניסוי קטן אם יש אפשרות ובמידה ואתה כן יכול לקלוט רשת אלחוטית בצורה טובה זה רק יקל עליך ויחסוך עבודה עם כבלים בבית
פורסם 2008 בינואר 317 שנים מחבר אם היה לי מאיפה להשיג בכיף אבל אין לי אז אני כבר יחבר אותו עם כבל רשת ובקיצור בוא נעשה סדר:המחשב שלי שהוא בחדר רגיל אני מחבר כבל רשת מהמודם לראוטרבעוד חדר רגיל אני שם כרטיס רשת אלחוטי שיתקשר עם הראוטרובחדר השלישי שהוא ממ"ד אני מחבר כבל רשת מהמחשב לראוטר זהו צריך לעשות עוד משהו ?ושוב איזה ראוטר ממולץ לקנות משהו שיתאים למודם של אינטרנט בכבלים ?
פורסם 2008 בינואר 317 שנים בחיבור חוטי כל מה שצריך זה רק לחבר לכרטיס רשת במחשבכל ראוטר יתחבר למודם כבלים (בחיבור ETH).
פורסם 2008 בינואר 317 שנים מחבר ובחיבור אלחוטי מה צריך להגדיר?וגם אם יש לי 3 מגה מהירות של האינטרנט אז לכל מחשב יהיה מגה?
פורסם 2008 בינואר 317 שנים ברשת אלחוטית צריך להגדיר לאיזה רשת אתה רוצה להתחבר (תחשוב על זה כמו לקלוט ערוץ רדיו) ורצוי להגדיר אותה כרשת ברירת מחדל (שלא תתחבר בטעות לשכנים ) רוחב הפס שאתה מקבל מספק התשתית וספק האינטרנט מחולק בראוטר בצורה לא מנוהלת אלא אם כן אתה מגדיר מה הגבול לכל מחשב. יש ראוטרים שנותנים אפשרות של הגדרת רוחב פס לכל מחשב שמחובר ויש כאלו שלא. בכל מקרה יש תוכנה שקנראת net-limiter שיכולה לתת לכל מחשב את מה שאתה מקצה לו מרוחב הפס במספרים ולהגביל אותו.
פורסם 2008 בינואר 317 שנים מחבר זה נתב בסדר או שכדאי לקחת משהו טוב יותר?http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=369809ועוד משהו עכשיו אני מחובר לאינטרנט ללא חייגן כלומר הוא תמיד מחובר כדאי לבקש מהספקית לעבור לחייגן ?
פורסם 2008 בינואר 317 שנים מחבר טוב תודה רבה על הכל אחי מצטער ששיגעתי אותךיש עוד משהו שאני צריך לדעת או זהו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.