פורסם 2008 בינואר 117 שנים יש לי עכשיו מחשב אחד שמחובר לאינטרנט בכבלים ועכשיו אני רוצה להוסיף אליו עוד שתי מחשבים מה אני צריך לקנות ואם אחד מהחדרים הוא ממ"ד אז אי אפשר אלחוטי?
פורסם 2008 בינואר 117 שנים כל ראוטר אלחוטי יתן לך גישה דרך המודם לשיטוף חיבור האינטרנטלגבי ממ"ד זה כבר עניין שנוי במחלוקת...אתה יכול להעביר כבל רשת לתוך הממד מהנתב (היום לכל נתב יש 4 חיבורי ethernet כמשהו סטנדרטי)הפתרון השני הוא HPNA אבל אני לא יודע לגבי זמינות ומחירי הציוד הזה...
פורסם 2008 בינואר 117 שנים מחבר אז איך זה הולך כאילו אני לא ממש מבין בזה אני צריך לחבר את המודם לראוטר?ואז הכל יהיה מחובר אלחוטי חוץ מבחדר ממ"ד שם הראוטר יהיה מחובר חוטי למחשב?
פורסם 2008 בינואר 217 שנים הראוטר מתחבר למודם ומבצע את פעולת "החיוג" לספקבמקביל הוא משטף את החיבור בין המחשבים שמחוברים אליו (לא משנה באיזה דרך).יכול להיות שעדיין תהיה קליטה בממ"ד וזה משהו שכדאי לבדוק לפני שממשיכים.
פורסם 2008 בינואר 217 שנים מחבר סליחה על כל השאלות אני די נוב בנושא אבל אם המודם יתחבר לראוטר בכבל רשת איך הוא יהיה מחובר למחשב?עכשיו איזה ראוטר מומלץ ושלא יעלה יותר מ-500 שקל כולל הכל
פורסם 2008 בינואר 217 שנים מודם מחובר לתשתית (שקע כבלים) וזה מספיקמי שמבצע את הפעולת החיבור הוא הראוטר דרך המודםתחשוב שהראוטר זה כמו המחשב שלך עכשיו רק עם אפשרויות רשת יותר מתקדמות.לגבי ראוטרים מומלצים תריץ חיפוש. אני בטוח שתמצא את מה שאתה מחשפש!
פורסם 2008 בינואר 217 שנים מחבר ואז בחדרים האחרים אני צריך לקנות כרטיס רשת אלחוטי לכל מחשב וככה הוא מתחבר לראוטר בחדר שלי?
פורסם 2008 בינואר 217 שנים מחבר כרטיס שיושב על חריץ pci זה יהיה באופן חוטי לא?אז מה אני קונה בקיצור ראוטר אלחוטי או לא אלחוטי?
פורסם 2008 בינואר 217 שנים יש גם כרטיס אלחוטי שיושב על חריץ PCI או PCI-Xכמו שאמרתי לפני זה רצוי לבצע בדיקת קליטה לפני מחליטים איך להמשיך.ברמת העקרון חיבור חוטי הוא עדיף אבל דורש קצת יותר עבודה והשקעה (העברת כבלים והשחלה דרך קירות).
פורסם 2008 בינואר 217 שנים מחבר כן רק שנייה מאיפה אני יביא עכשיו ציוד אלחוטי ?נניח ואני קונה יש מה להפסיד ?כי אמרת שאת המחשב שבחדר ממ"ד אני יכול לחבר עם כבל רשת לנתב לא?
פורסם 2008 בינואר 217 שנים אני סתם מציא לעשות בדיקה עם ציוד של שלכנים /חברים זה לא כזה מסובך אפשר לחבר את כל המחשבים עם כבל רשת אף אחד לא אמר שחיבור רשת חייב להיות אלחוטי כמו שכתבתי לפני זה לכל נתב היום יש 4 כניסות רשת
פורסם 2008 בינואר 217 שנים מחבר אני מתכוון אם אפשר לחבר אחד באופן אלחוטי ואחד רגיל?וגם זה יהיה סתם בזבוז לקנות ראוטר אלחוטי כי הוא עולה יותר מרגיל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.