פורסם 2008 בינואר 117 שנים רציתי לדעת האם מישהו כאן יודע מתי צפויים להגיע לשוק המעבדים הבאים של אינטל ( Penryn ), כאשר אני מתייחס לכפולי הליבה ולא למרובעי הליבה ( איתם יש בעיות לפי מה שהבנתי - אי תאימות ללוחות אם או משהו כזה ).מישהו יודע מה יהיה התמחור שלהם ביחס למעבדי ה - Conroe של היום ? האם המחירים של המעבדים הנוכחיים יירדו ?תודה !
פורסם 2008 בינואר 117 שנים יש לך את כל המידע בחדשות..ובגדול המעבדים לשוק הביתי (לא סדרת הEX) צפוים לצאת בתחילת השנה הנוכחית...
פורסם 2008 בינואר 217 שנים אני הבנתי שאינטל דחתה את ההשקה של המעבדים ה"ביתיים" עד לסביבות מרץ !מחוסר תחרות הולמת מצד AMD ולכן אינטל רוצה למקסם את הרווחים שלה מסדרת מרובעי/כפולי הליבות הנוכחיים.
פורסם 2008 בינואר 217 שנים אני הבנתי שאינטל דחתה את ההשקה של המעבדים ה"ביתיים" עד לסביבות מרץ !מחוסר תחרות הולמת מצד AMD ולכן אינטל רוצה למקסם את הרווחים שלה מסדרת מרובעי/כפולי הליבות הנוכחיים.זה הכל שמועות , יש גם שמועות שהדחייה היא בגלל בעיות תאימות לערכת שבבים P35 , שאינטל תוציא סטפינג חדש שיפתור את הבעייה
פורסם 2008 בינואר 217 שנים לא נראה לי כ"כ שמועות יש לי Source !.קבל תגיד לי מה דעתך.http://www.digitimes.com/mobos/a20071218PD212.html
פורסם 2008 בינואר 217 שנים עם כל הכבוד לידיעות באתר, אני לא רואה מהיכן הן נשאבו זה באמת מוזן מספקולציות. אין שום מקור לידיעה הנ"להבאתי לך ידיעה יחסית מבוססת. תן לי משהו מבוסס יותר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.