פורסם 2007 בדצמבר 3117 שנים אז ככה אני רוצה לקנות הרד דיסק לצורך עבודה עכשיו מקום מספיק לי 200 GB אפילו העניין הוא שעדיין לא החלטתי מה לקנותאני צריך את הרד דיסק בשביל לעשות גוסטים לאנשים בבבית אני פשוט לא יודע עם לקנות הרד דיסק 2.5 או 3.5העניין אני צריך שיעביר לי נתונים מהר יחסית כי אני לא רוצה להתעכב על גוסט המון זמןאבל היבנתי שלא משנה מה נעשה USB מעביר על 480קילובייטעכשיו השאלה עם אני יקנה קופסה חיצונית עם יציאת FIREWIRE זה יהיה יותר יעיל לא תודה מראש עידן
פורסם 2008 בינואר 117 שנים היום יש לך קופסאות/כוננים חיצוניים משמלבים את כל ההתקניםfire wire 400/800, esata, usbזה ממש לא משנה אם אתה לוקי דיסק קשיח של 2.5" או 3.5" אם זה לצורך עבודה ניידתבכל מקרה עדיף לבחור את הופציה עם הכי הרבה חיבורים כדי שזה יתאים למחשבים שונים (לא לכל מחשב יש IEEE 1394 או ESATA)ממשק usb 2.0 אמור תאורטית להגיע ל 400 מגהבייט/שנייה אבל כמובן תלוי בכל מיני גורמים בדרך
פורסם 2008 בינואר 117 שנים מחבר כן זה גם מה שאני חשבתי שאני יקח משהו משולבלמרות שיחסית הם מאוד יקרים ולגבי הרדדיסק 2.5 אין אפשרות לקחת משולב שם כי אין יש רק IEEE וזהו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.