פורסם 2007 בדצמבר 3117 שנים החתול לא חיבב את הרמקולים והוריד את הבד מהרמקולים שלי.הרמקולים הינם קנטור של אפוג'י, דיברתי עם מספר מקומות אבל הם אמרו שהם לא עושים את התיקון אלא ללכת לרפד. השאלה איזה בד לקנות שיתאים והאם יש המלצה למקום ספציפי.תודה מראש, אור
פורסם 2007 בדצמבר 3117 שנים מחבר רשת במקום בד או רשת נגד החתול?החתול כבר לא שם, החתול התעסק עם הרמקולים כאשר היו אצל מישהו אחר. אני קיבלתי אותם לאחר שהחתול החליט ששחור זה צבע לא יפה. קיבלתי אותם מחבר.
פורסם 2007 בדצמבר 3117 שנים רשת במקום בד, כדי שהחתול לא יוכל לקרוע את זה. נגד חתולים משתמשים בשק, אבן ואגם.אבל לך אין חתול, אז מן הסתם הוא לא יעשה כלום...בקשר לאיזה סוג בד לקחת, אני לא מומחה בעניין, אבל חפש בד ב"צפיפות" נמוכה.
פורסם 2007 בדצמבר 3117 שנים רשת במקום בד, כדי שהחתול לא יוכל לקרוע את זה. נגד חתולים משתמשים בשק, אבן ואגם.אבל לך אין חתול, אז מן הסתם הוא לא יעשה כלום...בקשר לאיזה סוג בד לקחת, אני לא מומחה בעניין, אבל חפש בד ב"צפיפות" נמוכה. שלום לךתמצא לך איזה חנות בדים רצינית ובקש מהם בד אקוסטי זה הבד שיש לך על הרמקולים !הבד יחסיתלא זול לידעתך!משהו כמו 30 שקל למטר
פורסם 2007 בדצמבר 3117 שנים מחבר אתה מכיר חנות ?לא משנה היכן בארץ.אני מהמרכזהרמקולים כרגע לא אצלי והם בדרום אצל דוד שליאז אנחנו מכסים שני שליש מהארץאם אתה מכיר חנות זה יהיה נורא טובבינתיים אני פשוט מתקשר לחנויות בדים והם לא מבינים מה אני רוצהתודה מראשאור
פורסם 2007 בדצמבר 3117 שנים אתה מכיר חנות ?לא משנה היכן בארץ.אני מהמרכזהרמקולים כרגע לא אצלי והם בדרום אצל דוד שליאז אנחנו מכסים שני שליש מהארץאם אתה מכיר חנות זה יהיה נורא טובבינתיים אני פשוט מתקשר לחנויות בדים והם לא מבינים מה אני רוצהתודה מראשאוראני יודע כשביררתי בעיר שלי באשדוד והיה הבד הזה אבל המחיר יקר כמו שאמרתי לך משהו כמו 30 שקל למטר !
פורסם 2007 בדצמבר 3117 שנים אני אחייה עם המחיר.זוכר את שם החנות? פרטים נוספים?כן אתה לא תטעה זה בכניסה לאשדוד במרכז כלניות אזור ח' ממש צמוד לשיפודיה חנות גדולה ...השיפודיה נקראת להשיפוד !
פורסם 2007 בדצמבר 3117 שנים דבר עם אומגה אודיו בחולון. Omega-audio.co.il (לצערנו עובד טוב רק באיכספלורר). יש להם בדים שהם משתמשים לכל הרמקולים שהם מייצרים ומתקנים. יש להם גם בבדים בכל מניי צבעים (למרות שאני מניח שחשוב לך רק שחור). אני לא יודע מה המחיר, אבל אני מניח שלא הרבה. אם תרצה, הם גם יוכלו לתקן לך את זה בעצמם.Anatoli.
פורסם 2007 בדצמבר 3117 שנים דבר עם אומגה אודיו בחולון. Omega-audio.co.il (לצערנו עובד טוב רק באיכספלורר). יש להם בדים שהם משתמשים לכל הרמקולים שהם מייצרים ומתקנים. יש להם גם בבדים בכל מניי צבעים (למרות שאני מניח שחשוב לך רק שחור). אני לא יודע מה המחיר, אבל אני מניח שלא הרבה. אם תרצה, הם גם יוכלו לתקן לך את זה בעצמם.Anatoli.רק לידעתך החנות בדים שבאשדוד נקראת גלוריה ! ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.