פורסם 2007 בדצמבר 3017 שנים שלום לכולםיש לי על המחשב מערכת ויסטה אולטימייט עם SP1שאני מנסה להכנס נגיד לתיקיה local settings זה לא נותן לי...זה כותב שהגישה נדחתה.אני המשתמש היחיד על המחשב אין עוד חשבונות משתמשים...איך אפשר להכנס לתיקיה זו?תודה
פורסם 2007 בדצמבר 3117 שנים תנסה את הפתרון הזה : 1)כנס למחשב שלי2)תלחץ על כלים 3)אפשרויות תיקייה4)VIEW 5)תסיר את הסימון מעל USE SIMPLE FILE SHARING6)לך אל התיקייה שאתה לא יכול להיכנס אלייה , תעשה עליה קליק ימני7)מאפיינים 8)אבטחה9)מתקדם10)Owner 11)תלחץ על השם שלך ותסמן את האפשרות : Replace owner on subcontainers and objects12)OK13)אם תצא לך איזשהי הודעה תלחץ YESזה צריך לעבוד - זה ספיציפית לתיקייה הזאת ---------------------------------------------------------------------------------------אם אתה רוצה על כונן , אתה עושה קליק ימני עליו , מאפיינים , אבטחה , מתקדם , OWNER , לוחץ על השם שלך ומסמן את הריבוע למטהReplace owner on subcontainers and objectsוזהו עדכן אותי
פורסם 2007 בדצמבר 3117 שנים שלום לכולםיש לי על המחשב מערכת ויסטה אולטימייט עם SP1שאני מנסה להכנס נגיד לתיקיה local settings זה לא נותן לי...זה כותב שהגישה נדחתה.אני המשתמש היחיד על המחשב אין עוד חשבונות משתמשים...איך אפשר להכנס לתיקיה זו?תודהאין local settings בויסטהיש ספריית AppData שמחליפה את זה.אתה לא רואה שיש שם סימול של לינק?
פורסם 2007 בדצמבר 3117 שנים כמה נכון ;Dlocal settings מיועד רק לתאימות אחורה של תוכנות(backward compability)
פורסם 2007 בדצמבר 3117 שנים מחבר הא אוקי, תודה[=עריכה:שאלה...אם אני שומע שיר דרך נגן פלאש באינטרנט... איפה השיר נשמר על המחשב? בtempory files לא?
פורסם 2007 בדצמבר 3117 שנים אם אתה מעלה קובץ זורם דרך פלאש לא ניתן לחלץ את הקובץ בנפרד כי הוא משאב בתוך אותו פלאשבמקרים של וידיאו (כמו ביוטיוב) ניתן להוציא את ה FLV אבל במקרים של אאודיו זה ממש תלוי באיזה סוג של נגן מדובראני לא חושב שגם ניתן לחלץ את הקובץ מתקיית קבצי אינטרנט זמניים...
פורסם 2008 בינואר 117 שנים C:\Users\Owner\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files כאשר user זה שם המשתמש שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.