עבור לתוכן

מדפסת HP920c מאופיס דיפו

Featured Replies

פורסם

קניתי לפני שבועיים מדפסת חדשה HP920c מאופיס דיפו, קניתי אותה מהאתר באינטרנט שלהם (היה זול ב-100ש"ח יותר מהחנות שלהם!?)

עוד לא הדפסתי איתה 10 דפים וכבר הלך לו מנגון משיכת הנייר, היא מושכת את הנייר בצורה עקומה ותקעת אותו! :AR15:

יש מצב שהם מכרו לי מדפסת שחזרה מתיקון (שכחתי איך קוראים למושג הזה??)

בכל אופן אני הולך לזרוק להם אותה היום.....

פורסם

אני לא יודע מה הם עשו......אבל אם הם מכרו לך מדפסת היא צריכה להיות חדשה.......והגיוני שרשת גדולה כמותם לא תסכן את ה"מוניטין" שלה כדי למכור מדפסת משושמת כחדשה (זו רמאות). כנראה שסתם נפלת על מדפסת פגומה.......תדרוש שיביאו לך מדפסת חדשה ולא שישלחו את שלך לתיקון!

פורסם
  • מחבר

זה ברור! חסר למי שרק יציע לי לשלוח את המדפסת לתיקון..... :bash:

אבל לא התכוונתי מדפסת משומשת כחדשה, יש מושג שמציין מוצרים שנפגמו,שולחים אותם ליצרן, הוא מחדש אותם ומוכרים אותם שוב....

פורסם

זאת דוקא מחלה שנתקלתי בה ב-HP יותר מפעם אחת והאחריות מכסה תיקון/החלפה במקרה כזה.

פורסם

אבל לא התכוונתי מדפסת משומשת כחדשה, יש מושג שמציין מוצרים שנפגמו,שולחים אותם ליצרן, הוא מחדש אותם ומוכרים אותם שוב....

לא יודע איך קוראים לזה......אבל אם HP לקחו מוצר פגום ותיקנו אותו אני לא חושב שאתה יכול לדעת אלא אם כן HP משתמשת במוצרים האלה רק כדי להחליף מוצרים פגומים אחרים (כלומר מוכרים חדשים אבל אם במסגרת אחריות יש בעיה אז הם נותנים אם המתוקן)

אני לא יודע אם זה ככה...אבל לך תדע....

חוץ מזה מה אכפת לך......אם זה עובד זה עובד........

יש לי מדפסת של HP כבר שנתיים ואני מרוצה (חוץ ממחירי הדיו שיקרים רצח)

פורסם

דבר ראשון קוראים לזה ריפרביש ולא מעט חברות גדולות מוכרות מוצרים כאלה בארץ

(לדוגמא, פיליפס עם מכונות גילוח)

דבר שני

תבדוק מה המעמד של המכירה אני חושב שזה נקרא רוכלות ואז יש לך 14 ימים או 30 ימים של החזרה של הכסף (צריך לבדוק בהסכם שלך איתם)

ודבר שלישי יש אחריות אז מה אתה דואג? זה סתם קצת מבאס! :)

פורסם

לא יודע איך קוראים לזה......אבל אם HP לקחו מוצר פגום ותיקנו אותו אני לא חושב שאתה יכול לדעת אלא אם כן HP משתמשת במוצרים האלה רק כדי להחליף מוצרים פגומים אחרים (כלומר מוכרים חדשים אבל אם במסגרת אחריות יש בעיה אז הם נותנים אם המתוקן)

אני לא יודע אם זה ככה...אבל לך תדע....

חוץ מזה מה אכפת לך......אם זה עובד זה עובד........

יש לי מדפסת של HP כבר שנתיים ואני מרוצה (חוץ ממחירי הדיו שיקרים רצח)

דיו יקר רצח ?

אם אין לך כבר אחריות למדפסת אז אין סיבה לקנות דיו מקורי של HP. יש תחליפים והם זולים. (ב-DMO למשל היתה אפשרות לקנות שחור+צבע בקצת פחות ממאתיים ש"ח).

פורסם
  • מחבר

לאחר סחבת נוראית וטימטום שכל, שיגעו אותי באופיס דיפו וגם החברה מהתמיכה של HP

שהיו "חייבים" לעשות איתי בדיקת תקינות למדפסת...... :'(

סוף טוב הכל טוב! :jump:

(ואת הבעיה במדפסת גיליתי רק לאחר ששרפתי לילה שלם בכדי לקשר בין ה Printer Sever לשרת שלי :bash: )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים