פורסם 2007 בדצמבר 3017 שנים לפני איזה חודש בארך הצורב שלי התחיל לזייף בכל צריבותהוא לא קרא את הדיסקים שהוא כתב הוא לא צרב טוב בקיצור אותם בעיות שהיו אם NEC בזמנושלחתי את הצורב לנעה ועשיתי פאשלה ומסתבר שהאחריות עברה בעשרה ימים בארךוהם לא מוכנים לעשות כלום בנושא חוץ מלזרוק אותו! למשהו יש איזה רעיון אולי?בכל אופן אולי יש לכם מושג אם יש דרך אחרת לפטור את כי זה משגע אותי וחבל לזרוק את הצורב סתם
פורסם 2007 בדצמבר 3017 שנים תוריד מהאתר שלהם קושחה אחרונה לדגם הזה ותצרוב אותה על הצורב, זה עשוי לעזור.
פורסם 2007 בדצמבר 3017 שנים גם לי יש צורב Optiarc AD-5170A וכבר זמן רב הוא עושה בעיות בקריאת דיסקים, גם שנצרבו בו וגם מצורבים אחרים וממקומות שונים. זה ממש מעצבן. Eafik דווח אם הצלחת לפתור את הבעיה...
פורסם 2007 בדצמבר 3017 שנים בעיה ידוע בצורבי נק.תנסה להחליף קושחה כמו שהציעו לך.הסיכוי שזה יעזור קלוש.אל תתבאס יותר על המידה.ב160 שקל יש לך צורב טוב.
פורסם 2007 בדצמבר 3117 שנים מחבר כן אני יודע שמעתי כבר על הבעיה הזאת מזמן חשבתי שבדגמים החדשים הם כבר פטרו את איך שהואבכל אופן יש טעם להתעקש איתם על האחריות או שאין סכוי?פשוט הצורב כבר שם
פורסם 2008 בינואר 117 שנים אם הם עושים לך בעיות לגבי תוקף האחריות אז אין לך מה להפסיד חוץ מלנסות לשדרג את הקושחה שלו
פורסם 2008 בינואר 117 שנים אם עברה שנת האחריות אז לא יעזור להתעקש.רק אם מרצון טוב יסכימו להחליף.אך אני מבין שזה לא המקרה.אני מניח שאת תגיד להם שלעולם לא תיקנה אצלהם עוד הם יעשו לך הנחה רצינית על הצורב.אחרת תממש את האיום.
פורסם 2008 בינואר 117 שנים מנסיון (עמדתי פעם בצד השני של הגדר), הם מקבלים איומים כאלה לפחות פעם-פעמיים ביום, לא מזיז להם.
פורסם 2008 בינואר 217 שנים מחבר פספסתי את האחריות בלא יותר מעשר ימים אולי אפילו פחות משבועאני כל כך מתרגז בגלל זה באמת נניח לרגע שאותו צורב היה נמכר שבועיים אחרי אז זה היה בסדר?!!!!השאלה היא אם בכלל יש טעם להתעקש או שזה אבוד?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.