פורסם 2007 בדצמבר 3017 שנים לדוגמא SAMSUNG 226BW או DELL 2007FP או משו בסגנוןקיצר איזה יציאות יש לWII? ואיזה יציאות מביניהם יכולות להתאים למסך מחשב רגיל?
פורסם 2007 בדצמבר 3017 שנים במידה שיש לך חיבור component אתה יכול לחבר אותו עם כבל מיוחד ( לwii מכל האיזורים) . אני עדיין לא מצאתי משהו שממיר כניסת אדום לבן לאודיו לכניסה של אוזניות.יש עוד אופציות . אם יש לך קונסולה אמריקאית אתה יכול לחבר S-VIDEO . את האירופית עם scart-RGB אבל אין סיכוי שלמסך מחשב יש כזה דבר אבל אפשר להמיר scart-rgb לvga בעזרת כבל מיוחד עם איזה שני ג'וקים אבל אני חושב עדיין מקבלים interlaced ואני לא יודע אם המסך יכול להראות את זה. חוץ מזה יש גם ממירים שעולים בסביבות ה 50-80 דולר שממירים מcomponent ל VGA
פורסם 2007 בדצמבר 3017 שנים המכשיר מגיע אם קומפוזיט שזה החיבור הכי פחות טוב ולא מאפשר 480P שרוב משחקי הWII תומכים בו מעל זה יש Sווידיאו שגם לא מאפשר 480P ומעל זה קומפוננט שכן מאפשר ומצוין למשחקים כמו זלדה TP לחיבור למסך מחשב תבדוק אם למסך יש חיבור קומפוננט אם לא יש מתאמים בשוק לחיבור למחשב אבל אין לי מושג מה האיכות שלהם לי יש קומפוננט במסך ואני מקבל תמונה איכותית יחסית לWII וזה הרבה יותר טוב מהקבל הרגיל בחבילה כמובן שצריך לקנות כבל קומפוננט בנפרד ותנסה להשיג את הרשמי וגם אחרי החיבור צריך להגדיר תWII ל480P
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.