עבור לתוכן

מהירות הורדה איטית בזמן שאני מעלה קובץ

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי תשתית בזק וספק בזק בינלאומי בחבילת 2.5. כשאני מעלה ומוריד בנפרד המהירות בסדר (מוריד בסביבות ה 300 ומעלה על 30)

כשאני מעלה קובץ כלשהוא ההורדה צונחת ל 100K/S עד 50K/S. ב Utorrent אני אף פעם לא עובד את ה 100K/S גם כשה Upload מוגדר על ממש נמוך

בשיחה מאוד ארוכה גם עם בזק וגם עם בזק בינלאומי נאמר לי שככה זה אמור להיות. כל אחד זרק את האחריות על מישהו אחר

בזק אומרים לי שהם לא מגבילים, והאחראית על המהירות של שרתים מחו"ל היא בכלל בזק בינלאומי

לאחר בדיקות של שעה, גם באתר של בזק בינלאומי עצמו העלתי קובץ והורדתי באותו זמן ההורדה היתה בסביבות ה 100K/S

לבסוף חזר אלי בכיר ונתן לי תשובה "הווינדוס מגביל אותך. ידוע שבווינדוס XP יש הגבלה ואפשר לפתור את זה ע"י הפאטצ' של האימיול SP2 ולשנות משהו במקום 10 ל 300" נראה לי לא הגיוני ושהוא הביא לי סתם תשובה מופרכת.

לאחר בירורים עם Microsoft נאמר לי שלא ידוע להם שום דבר על זה והווינדוס לא מגביל שום דבר. רק חברות האינטרנט יכולות להגביל

השאלה שלי, האם זה אמור להיות ככה? מי צודק? אני משלם על מהירות אינטרנט שאני לא מקבל אותה בעת ניצול רק חלק קטן מה Upload

פורסם

עשית סלט גדול מהאינפורמציה שנתנו לך :)

אפילו אם חלק ענו נכון וחלק לא (העבירו אחריות למקום אחר)

כן ככה זה צריך להיות (פחות או יותר)

האשם הוא פרוטוקול TCP IP שמשתמש בשניי הכיוונים לתקשורת שלו,

אם אתה מעמיס לחלוטין את ה UPLOAD ה DOWANLOAD ירד משמעותית מכוון שיש צורך בשביל התקשורת בסביבות 12% מרוחב הפס ב UPLOAD .

כתבת בפרוש שאם אתה לא מעמיס כיוון אחד הכל תקין ,

יש גם מצב ש WINDOWS מגביל מספר CONNECTIONS בשניה (למה החלטת שזה מצוץ ? )

זה יכול לגרום להגבלה אחרת ולא זו שתיארת.

יום טוב לך :)

פורסם
  • מחבר

הבעיה שאם אפילו אני מנצל 4K/S מה Upload אני אף פעם לא עובר את ה 100K/S ב Utorrent

ביררתי עם בחיר ב Microsoft והוא אמר לי שאין הגבלה של הווינדוס. הרי לכל עם ישראל יש XP עם אותם הגדרות וחלק יכולים לעבור את ה 200K/S ב Utorrent או להישאר על יותר מ 150K/S קבוע. אז למה שבחיר בבזק יגיד לי שהווינדוס מגביל אותי במהירות? אני פשוט רוצה להוריד על 2.5 כמו שהבטיחו לי. ובתוכנות שיתוף קבצים יותר מ 200K/S. זה לא אפשרי? למה בזק מורידה מעצמה את האחריות על תוכנות שיתוף הקבצים?

פורסם

הבעיה שאם אפילו אני מנצל 4K/S מה Upload אני אף פעם לא עובר את ה 100K/S ב Utorrent

ביררתי עם בחיר ב Microsoft והוא אמר לי שאין הגבלה של הווינדוס. הרי לכל עם ישראל יש XP עם אותם הגדרות וחלק יכולים לעבור את ה 200K/S ב Utorrent או להישאר על יותר מ 150K/S קבוע. אז למה שבחיר בבזק יגיד לי שהווינדוס מגביל אותי במהירות? אני פשוט רוצה להוריד על 2.5 כמו שהבטיחו לי. ובתוכנות שיתוף קבצים יותר מ 200K/S. זה לא אפשרי? למה בזק מורידה מעצמה את האחריות על תוכנות שיתוף הקבצים?

ניצול מלא של רוחב הפס בשימוש בתוכנות שיתוף קבצים תלוי בהרבה מאוד פרמטרים

על מנת לוודא שאתה מקבל את רוחב הפס שאתה משלם עבורו אתה יכול לעשות בדיקה של הורדת או העלאת קובץ מול הספק ,

זה רוחב הפס שאתה משלם עבורו.

XP לא מגביל לך את רוחב הפס אך כן מגביל בגרסאות מסויימות את מספר החיבורים פר פרק זמן וזה נתון שמשפיע על תוכנות שיתוף.

חברות אינטרנט לא תומכות בתוכנות שיתוף ממספר סיבות שאני יכול לתאר לעצמי :) (לתמוך בתוכנות שיתוף זו יריה ברגל במספר מקומות )

הסיבה הבסיסית ביותר תהיה חוסר יכולת לקחת אחריות כאשר רוב הפרמטרים לא בשליטתה,

באופן דומה אם השרת של CNN עובד לא טוב חברת האינטרנט לא תסביר לך שהבעיה בשרת או בדרך ובזה זה נגמר.

תתייעץ בפורום תוכנות שיתוף איך להגדיר את המערכת שלך בצורה אופטימלית על מנת לקבל מהירויות אופטימליות .

מי שסיפר לך שכולם בישראל מורידים במהירות מקסימלית בדק את כולם בישראל ???

בנוסף לכל מה שאמרתי יש שיבוש של שיתוף קבצים אצל כל חברות האינטרנט במידה זו או אחרת ואף אחת לא מודה כרגע בשיבוש הזה

בעיקר בזק בנלאומי לפי מה שאני קורא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים