עבור לתוכן

הנתבים שבזק מציעה, סימנס ורוטל, איך הם ?

Featured Replies

פורסם

שבוע טוב לכולם,

אני צריך לקנות נתב אלחוטי וקיבלתי הצעה מבזק לשדרג לחבילת 4 מגה ולקבל מהם נתב אלחוטי בחינם. הנתבים הם rotal rtl1025 ו - siemens sl2141 (לא סגור לגבי הדגמים, המוקדנית לא ידעה וזה מה שמצאתי בחיפושים באינטרנט).

רציתי לשאול לדעתכם איך הנתבים האלה ? יש כאן כאלו שמשתמשים איתם ויכולים לתת חוות דעת קצרה ?

בסך הכל, לאחר השדרוג, אני אשלם במשך שנה כ350 ש"ח יותר ממה שאני משלם עכשיו (גם לספק וגם לתשתית), אך יחד עם זאת אני אכפיל את מהירות הגלישה הנוכחית שלי (כיום אני גולש בחבילת 2 מגה).

האם יש נתבים ב350 ש"ח, בשוק הפרטי, טובים יותר מאלו שמציעה בזק ? במידה וכן, האם ההבדלים משמעותיים ?

תודה לכולכם ! ;)

פורסם

האם יש נתבים ב350 ש"ח, בשוק הפרטי, טובים יותר מאלו שמציעה בזק ? במידה וכן, האם ההבדלים משמעותיים ?

כן וכן. חפש בפורום.

פורסם

כן אבל אם בכל מקרה תכננת לשדרג מהירות (כמוני) ואתה מקבל את הסימנס בחינם (כמוני), וגם יש לך עליו אחריות של בזק (כמוני), אז למה לא?

אני אישית עם הסימנס SL2-141 ובינתיים טפו טפו טפו מרוצה ממנו..

כבר שלושה שבועות בערך.

פורסם

הנתב לא בחינם, הוא בהחזר כל עוד אתה בחבילה ובמסלול, אם מאיזשהי סיבה הפסקת את המסלול (עברת להוט, נגיד) אתה תשלם את המחיר המלא של הנתב.

אחריות היא של שנה בלבד, לעומת 2-3 שנים של נתבים שאפשר לקנות לבד.

דעתי היא שעדיף לקנות נתב פרטי, איזה אחד? כמו שנאמר לך - חפש בפורום, הנושא נטחן פה לא מעט.

פורסם
  • מחבר

באיזה אופן מתבטאים השינויים בין נתב טוב לנתב פחות טוב ? (סליחה אם השאלה מטופשת, אני פשוט בור בנושא..)

פורסם

נתב טוב יחזיק מעמד תחת יותר עומס, יתקלקל פחות מהר, יהיו לו יותר פונקציות (או כאלו שיעבדו כמו שצריך), יספק תקשורת אלחוטית יותר יציבהו בכללית יעבוד יותר טוב.

פורסם

עקרונית עדיף ללכת על רוטל למרות שיש להם אותה תוכנה

פשוט לסימנס היו תקלות סדרתיות לאחרונה..

ההבדל בין "קניית" נתב מבזק וקניית נתב אצמעית הוא בתמיכה שאתה מקבל

לחלק מהאנשים זה משתלם ולחק זה לא ממש משנה אז זה עניין אישי

אם אתה רומה לזרום עם בזק ולקבל נתב באמת איכותי אז לך על הPOWERNET שהוא נתב HPNA3 עם תוספת תשלום אבל שווה את המאמץ (מבחינת אמינות)

בימים אלו גם בודקים גרסאות חדשות של aztech 600EW שדיי לא רעים גם

לגבי שדרוג המבצע הוא מ2.5 מס"ש ובהתחייבות של שנתיים אז תעשה את החשבון בעצמך :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים