עבור לתוכן

המלצה לכרטיס מסך PCI-E שימושים רגילים פלוס כ600 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אהלן!

אני צריך כרטיס מסך PCI-E שיעזור לי לערוך/לקודד סרטים מDV לDVD (בייתיים לא בכמות היסטרית) שיפעיל משחקים כמו PES ופיפא בצורה טובה

שתהיה לו יציאת DVI + VGA או שיגיע עם ממיר לVGA ושיהיה נחמד, ספונטני, קריר, ויצרוך חשמל נורמלי.

אני מניח שעד 600 ש"ח.

המחשב שאליו הוא יצטרף מכיל:

מארז של HEC

ספק איכותי 400W (לא זוכר את השם אבל יש לו אחד)

אינטל 6700

לוח גיגה ביט GA-965G-DS4

2X1GB של טווינמוס

דיסקים קשיחים:

IDE SEAGATE 160 GB

SATAII WD 250 GB

וחדש חדש SATAII WD 500 GB

הIDE הולך לצאת לפנסיה בקרוב.

צורב SATA של LG

המסך שלי הוא 19" של SAMSUNG 959NF מסוג CRT - לא הולך להתחלף בקרוב...

עד עכשיו השתמשתי בONBOARD של אינטל.

יש לי הצעות של noacomp:

כרטיס מסך כולל קירור מיוחד ובגירסה מיוחדת BFG GeForce 8600GT OC 512MB PCI-e with ThermoIntelligence במחיר 880 ש"ח.

כרטיס תקציבי לביצועים BFG NVIDIA GeForce 8500GT 512MB PCIe במחיר 530 ש"ח.

אבל אני לא ממש מכיר ומבין בכרטיסי מסך...

תודה,

גיא

פורסם
  • מחבר

שמתי לב שכל ב4 שהמלצתם מכילים רק 256 מגה של זיכרון מהיר (DDR3 או DDR4) האם הפקטור של המהירות משמעותי יותר מהכמות? לא עדיף כרטיס עם 512 מגה זיכרון איטי יותר? (DDR2)

והתכוונתי לסטיקי של הכרטיסים המומלצים... (פברואר 2006)

פורסם

ממש לא, הארכיקטורה של הכרטיס קובעת הרבה יותר מכמות הזיכרון עליו, ה8500\8400 עם 512MB זיכרון או אפילו עם טריליון GB זיכרון זה עדיין לא יגיד כלום על ביצועיו, יותר מזה כרטיס LOW END עם יותר מדי זיכרון יכול להיפגע בביצועים עוד יותר וכמובן שאין לזה תועלת.

הייתי ממליץ לך ב630 ש"ח או אפילו עד 650 לקנות ATI RADEON X1950GT שמתעלה על כל כרטיס המוצע במחיר זה.

פורסם
  • מחבר

DX 9 וSM3 זה לא כרטיס מיושן?? (אני מתכוון לATI 1950GT)

פורסם

ממש לא, אומנם ה8400GS מכיל טכנולוגייה חדשנית יותר הDX10 והSM4.0, אבל זה לא אומר שזה יודע לנצל את זה, הכרטיס חלש מאוד ושום משחק DX10 הוא לא יפעיל, ובכדי להפעיל ולהינות מSM4.0 על המפתחים לנצל אותו על כל רמח איבריו ועל המשתמש לרכוש את הכרטיס החזק ביותר בשוק.

רוב המשחקים היום הם SM3.0 וכולם ללא יוצא מהכלל הם DX9, הDX10 הוא רק גימיק ותו לא בשלב הזה, ויקח הרבה זמן עד שיבססו אותו באותה מידה שזה תלוי במפתחים לנצל נכון את הDX10, אף אחד לא מוכן לעבור אל VISTA שזאתי מערכת ההפעלה היחידה שתומכת בDX10, כאשר שני הפקטורים האלה ימוששו רק אז הטענה שלך שזה מיושן תהיה נכונה.

פורסם
  • מחבר

אחלה תשובה... ואני מהתומכים הגדולים של "להישאר עם XP"

אתה יכול "לבזבז" עלי קצת זמן ולהכניס קצת פרטים על הכרטיס שהמלצת? לא חייבים לרדת עמוק מידי. והייתי שמח לסיבות למה להעדיף את מה שאתה הצעת לשאר ההצעות שקיבלתי

פורסם

הATI RADEON X1950GT חזק יותר מה8600GT וכמובן מה8400GS, אחת הסיבות זה הארכיקטורה והעובדה שיש לו רוחב פס גבוה יותר של 256BIT ולכן ברזולוציות גבוהות תחת עומס AA ותחת עומס AF, הX1950GT עוקף את ה8600GT בהפרש ניכר, אפילו את ה8600GTS או משתווה לו לפעמים, בנוסף רוב הX1950GT טובים לOC ויכולים להגיע לרמה של הX1950PRO שכתוצאה מביא יותר ביצועים.

על כל עניין, הX1950GT עדיף על כל הצעה במחיר הזה.

פורסם
  • מחבר

סוף דבר. הכנתי את שיעורי בית ומצאתי שהכרטיס הנכון עבורי הוא SAPPHIRE ATI RADEON X1950GT 256MB DDR3 PCI-E

תודה רבה לעונים ובמיוחד ל Legendary Phenom

פורסם

אין שום בעיה, תתחדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים