עבור לתוכן

מצלמה ומיקרופון

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקיים למידה מקוונת בנושאים שונים באוניברסיטה. התוכנה שאני אשתמש בה היא SKYPE (אם יש תוכנה עדיפה אחרת, אני אשמח לדעת).

בנוסף, אני מעוניין במיקרופון לצורכי תקשורת במשחקים (COD 4).

1) איזה מצלמה ומיקרופון מומלצים לי מבחינת יחס עלות/תועלת עבור השימושים שלי.

90%- למידה מקוונת

10%- תקשורת במשחקים

2)מה מחירם והיכן ניתן להשיגם?

פורסם

לא ברור לי למה אתה צריך מצלמה ללמידה מקוונת. אתה מתכוון לצלם את עצמך או להציג אות וידאו שמגיע ממקור אחר?

בכל מקרה, אתה יכול לקנות מצלמה משולבת מיקרופון, שתספק את שתי דרישותיך (ניתן להשתמש במיקרופון גם כשאופציית הצילום במצלמה לא פעילה).

אני ממליץ על ה-QUICKCAM PRO 5000 של LOGITECH:

http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=425681

יש לי את הדגם הישן יותר (4000) ומדובר פשוט במצלמה מעולה. בין הטובות שיש בקטגוריה של מצלמות הרשת הפשוטות. היא לא זולה (אפשר גם למצוא מצלמה+מיקרופון בסביבות ה-100 ש"ח), אבל הבדל האיכות הוא מורגש מאוד. השאלה היא האם הוא יהיה משמעותי עבורך. אם התקציב מאפשר זאת, לא הייתי הולך על משהו פחות מה-QUICKCAM PRO.

פורסם

אני ממליץ על ה-QUICKCAM PRO 5000 של LOGITECH:

http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=425681

יש לי את הדגם הישן יותר (4000) ומדובר פשוט במצלמה מעולה. בין הטובות שיש בקטגוריה של מצלמות הרשת הפשוטות. היא לא זולה (אפשר גם למצוא מצלמה+מיקרופון בסביבות ה-100 ש"ח), אבל הבדל האיכות הוא מורגש מאוד. השאלה היא האם הוא יהיה משמעותי עבורך. אם התקציב מאפשר זאת, לא הייתי הולך על משהו פחות מה-QUICKCAM PRO.

אכן ממליץ גם.

פורסם

כמה כסף אתה מוכן להשקיע?

פורסם

קודם כל למישחקים מומלץ ונטרילו כי היא לא תעלה לך את הפינג כימעט והיא יותר נוחה לריבוי מישתמשים

ולא הייתי מישתמש במיקרופון מצלמה למישחקים

פורסם

ולא הייתי מישתמש במיקרופון מצלמה למישחקים

תלמד, אם אתה מציע הצעה תנמק.

פורסם

כי זה לא נוח...

פורסם

כי זה לא נוח...

מדוע?.

פורסם

אולי הכוונה היא שזה לא נוח לצד השני (מיקרופון מצלמה יקלוט את כל הצלילים בחדר. למשחקים אולי עדיף HEADSET.

פורסם

כי כשיש רעש של פיצוצים בחדר המיקרופון ישתגע , וזאת סיבה אחת

פורסם

למשחקים רק אוזניות. וגם יותר נוח לדיבור ב-SKYPE, לא צריך שכולם ישמעו מה אתה מדבר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים