פורסם 2007 בדצמבר 2917 שנים אני צריך לוח אם שיש לו גם PCI-E וגם AGP ושיהיה גם IDE אם אפשרי מחיר עד 350 אולי 375אה שחכתי למעבד AMDאם לא אז אינטל
פורסם 2007 בדצמבר 3017 שנים האמת שיש אחד לאינטל שמשלב הכל..http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4713ASROCK 4CoreDual-SATA2 אבל לא הייתי קונה מ KSP בגלל הרבה חוות דעת שלילות עליהם.ואת הלוח הייתי קונה כמוצא אחרון. והייתי בודק איזה כרטיס מסך אני מחבר עליו בגלל שה PCI-E הוא X4 ולא X16
פורסם 2007 בדצמבר 3017 שנים מחבר וואללה באמת יש כבר חשבתי שאין...ולא אכפת לי כך כל מה PCI-E כי גם ככה הכרטיס מסך שלי הוא AGPX8 תודה אחי רק חבל שהלוח לא מתאים לAMD
פורסם 2007 בדצמבר 3017 שנים ל AMD אין כאלה לוחות, לא שאני מכיר לפחות...יש לך איזה תקציב שאתה מוכן להוציא?מה בדיוק הבעיה\שאלה...?
פורסם 2007 בדצמבר 3017 שנים מחבר התקציב הוא עד 370 משו כזה והתקשרתי ואין לAMD ואינטל אני לא רוצה כי אין כאלה זוליםבקיצור מה שאני רוצה זה לוח אם שיתאים למעבדים של הדור החדש יעני כפולי הליבה ושיהיה לו לפחות AGP לא חייב PCI-Eוכמובן לשדרג תראם שלי ודיסק קשיח
פורסם 2007 בדצמבר 3017 שנים מחבר הראשון סתם קקה תדר כבר מעפן והשנייים האחרים כבר סבבה וחוץ מזה עדיף AMD זול יותר וביצועים טובים יותר וחוץ מזה לא משנה כבר אתם הצלתם אותי!!!!! תראו בסוף מה לקחתי ועוד משו יש לכם מושג כמה המעבד שלי צורך בW AMD סוקט 462 מה עוד צריך לדעת?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.