פורסם 2007 בדצמבר 2917 שנים טוב למען האמת אני לא סובל תעובדה שבארץ קוראים לזה סילבסטר כי הקשר היחיד של אותו מפגר לתאריך זה שהוא מת בוואין שום קשר לחג מולד (כמו שמורה שלי אמר) או משהו כזה.בקיצור אני מארגן מסיבה לשנה החדשה,ורציתי לקבל המלצות מאנשים לאיזה מוזיקה לשיםאני מחפש סגנונות שאפשר גם לרקוד-כי בוא נסכים שעם רוק לא בדיוק אפשר לרקודאז אם מישהו יכול להמליץ על שירים ספיצפיים/להקות/זמרים אני אודה לו מאוד
פורסם 2007 בדצמבר 2917 שנים מחבר טוב למען האמת אני לא סובל תעובדה שבארץ קוראים לזה סילבסטר כי הקשר היחיד של אותו מפגר לתאריך זה שהוא מת בוואין שום קשר לחג מולד (כמו שמורה שלי אמר) או משהו כזה.בקיצור אני מארגן מסיבה לשנה החדשה,ורציתי לקבל המלצות מאנשים לאיזה מוזיקה לשיםאני מחפש סגנונות שאפשר גם לרקוד-כי בוא נסכים שעם רוק לא בדיוק אפשר לרקודאז אם מישהו יכול להמליץ על שירים ספיצפיים/להקות/זמרים אני אודה לו מאוד
פורסם 2007 בדצמבר 2917 שנים ודאי שאפשר לרקוד עם רוק, פשוט תלוי איזה.נניח פאנק רוק הוא לרוב מאוד רקיד.
פורסם 2007 בדצמבר 2917 שנים Lil Jon - get lowbiggie - Big Poppa50 Cent - In Da ClubThe Game - How We Dodmx - party upנראה לי שיתאים .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.