פורסם 2007 בדצמבר 2917 שנים שלום, ביצעתי את הבדיקה של ה-Minidump וקיבלתי שם את ההודעה הבאה:Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini122907-01.dmp]Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are availableSymbol search path is: SRV*c:\websymbols*[url]http://msdl.microsoft.com/download/symbols[/url]Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 2) MP (2 procs) Free x86 compatibleProduct: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTSBuilt by: 2600.xpsp_sp2_qfe.070227-2300Kernel base = 0x804d7000 PsLoadedModuleList = 0x805624a0Debug session time: Sat Dec 29 13:52:46.187 2007 (GMT+2)System Uptime: 1 days 3:43:23.899Loading Kernel Symbols...Loading User SymbolsLoading unloaded module list.................******************************************************************************** ** Bugcheck Analysis ** ********************************************************************************Use !analyze -v to get detailed debugging information.BugCheck 100000D1, {5a5a5a5a, 2, 0, f78d0b3a}Probably caused by : rasl2tp.sys ( rasl2tp!FreeUnusedBufferPoolBlocks+19 )Followup: MachineOwner---------L2TP זה סוג חיבור VPN של האינטרנט ואין לי מושג מהי הסיבה שאני מקבל בגלל זה ריסט סתם ככה.חיפשתי קצת מה התפקיד של הקובץ הזה ומצאתי: RAS L2TP mini-port/call-manager driverבבקשה תעזרו לי למצוא דרך לבעיה הזאת, תודה מראש.
פורסם 2007 בדצמבר 2917 שנים מחבר אני כל הזמן מחובר לאינטרנט כאשר אני במחשב.אני בטוח שזה קשור לאינטרנט אין לי שום ספק בזה, לפני שהייתי מחובר בכבלים והייתי עם רשת של ADSL לא היה קורה לי את זה.וזה לא קורה לי הרבה פעמים אבל זה קורה לי מדי פעם וזה מציק.כמו שאתה רואה בהודעה המחשב שלי היה פתוח יממה + וזה לא קרה ופתאום זה החליט כן לקרות.וגם בבקשה לא להציע לי להתחבר בחיבור PPTP כי זה לא פתרון אמיתי לבעיה, אני רוצה להתחבר בחיבור L2TP בלבד.
פורסם 2007 בדצמבר 2917 שנים כל המודמים של כבלים עובדים בחיבור של VPNוב ADSL זה מתפצל בין PPPoA ל PPPoEורק alcatel speedtouch home עובד בצורת VPNיכול להיות שאותו רכיב במערכת שלך ניזוק מאיזושהי סיבהבכל מקרה תנסה לעבוד עם מודם מנותק ובמקרה הכי גרוע תעשה recovery או איחזור קבצי מערכת דרך recovery console
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.