עבור לתוכן

בעיה בשיתוף קבצים בין שני מחשבים ברשת על XP

Featured Replies

פורסם

מחשב נייח מחובר ישירות לראוטר, מחשב נייד מחובר בצורה אלחוטית.

איפי של הנייח 192.168.2.136, של הנייד 192.168.2.137

שני המחשבים על אותו השם ב-work group.

בשניהם, מסומן V ליד האפשרות של SHARING בכרטיס הרשת.

יש בנייח מחיצה שלמה (D) שאני רוצה לשתף עם הנייד, אז פעלתי לפי המדריך שיש בסטיקי (מקש ימני, sharing, הפעלתי את הוויזארד, סימנתי ב-V לשתף את הכונן וגם לאפשר שינויים בו, הפעלה מחדש). אחרי שהמחשב עלה, דווקא הצלחתי להיכנס לכונן D מהנייד, התקנתי תוכנת Daemon tools ושוב הפעלה מחדש, ומכאן כבר לא מצליח להיכנס לכונן D! ב-My Network places, כונן D לא מופיע, מופיעים סתם תיקיות טיפשיות שיש במחשב הנייח (MY shared pictures ETC). כשאני לוחץ על ADD A NEW NETWORK, תחת ה-WORK GROUP שלי שוב לא מופיע כונן D, רק התיקיות שהסברתי עליהן שאין בהן כלום...

מה התקלה פה?

פורסם

התקנתאת ה-Daemon tools לשם שיתוף הכונן?

פורסם
  • מחבר

התקנתי אותו כי יש לי קבצי ISO במחשב להתקנת תוכנת, בלי קשר לשיתוף. התוכנה יכלה להשפיע איכשהו?

פורסם

לא , איזה גירסה יש לך ? עברית או אנגלית?

פורסם
  • מחבר

אם אתה מתכוון לשפה של XP, אז אנגלית.

פורסם

סבבה אז תכנס למחשב הנייד ופעל לפי ההוראות הבאות:

קליק ימיני אל MY COMPUTER--->בחר באפשרות MAP NETWORK DRIVE--->בחר באות אשר תיהיה לכונן--->לחץ על "עיון" ובחר בכונן שברצונך לשתף--->לחץ על OK--->לחץ על סיום

כדי לראות את את הכונן ותוכנו לחץ לחיצה כפולה על MY COMPUTER ולאחר מכן בחר בכונן...

הערה :

כל עוד ברצונך לגשת לכונן המשותף עליך לוודא שהמחשב שעליו נמצא הכונן יהיה דלוק , אם המחשב שאליו נמצא הכונן יהיה מכובה או מנותק ולא זמין ברשת אז לא תיהיה לך גישה לכונן המשותף...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים