עבור לתוכן

רכישה קרובה כמה שאלות wd 320 aaks

Featured Replies

פורסם

יש לי כרגע במחשב wd 250 aaks sata2 ועוד wd 160 ide ותאמת זה לא ממש מספיק לי , כרגע אני מבלה הרבה זמן מחוץ לבית (עובד רחוק) ולכן מפספס הרבה סדרות והייתי רוצה פשוט להוריד את כולן אז החלטתי לקנות הארד דיסק נוסף התלבטתי בין ה 500 ל 320 והחלטתי שה320 מספיק

עכשיו לשאלות

דבר ראשון אני יכול בכלל להוסיף עוד הארד דיסק? (הוא לא חיצוני והחיבור שלו הוא sata 2)?

הלוח אם הוא 965p s3 של gigabyte בנוסף מחובר גם צורב sata 2 במחשב

2) יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת על הדגם הזה? (מהאתר skypc)

יש המלצות אחרות אולי ? דברים שאני צריך לשקול?

3) האם בדרך כלל כשקונים הארד דיסק הוא מגיע עם כבל sata 2?

תודה לעוזרים.

פורסם

יש לי כרגע במחשב wd 250 aaks sata2 ועוד wd 160 ide ותאמת זה לא ממש מספיק לי , כרגע אני מבלה הרבה זמן מחוץ לבית (עובד רחוק) ולכן מפספס הרבה סדרות והייתי רוצה פשוט להוריד את כולן אז החלטתי לקנות הארד דיסק נוסף התלבטתי בין ה 500 ל 320 והחלטתי שה320 מספיק

עכשיו לשאלות

דבר ראשון אני יכול בכלל להוסיף עוד הארד דיסק? (הוא לא חיצוני והחיבור שלו הוא sata 2)?

הלוח אם הוא 965p s3 של gigabyte בנוסף מחובר גם צורב sata 2 במחשב

כן, יש לך מקום בשבילו

2) יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת על הדגם הזה? (מהאתר skypc)

יש המלצות אחרות אולי ? דברים שאני צריך לשקול?

3) האם בדרך כלל כשקונים הארד דיסק הוא מגיע עם כבל sata 2?

לא, תצטרך להשיג אחד בעצמך

תודה לעוזרים.

פורסם

בוא נגיד שאם תקנה מחנות את הדיסק הקשיח לא תהיה להם בעיה להביא לך כבל SATA ומתאם חשמל SATA כי בטח יש להם ארגזים של זה...

דבר שני...גם אני הייתי בדילמה כמוך בקשר לדיסקים לא כל כך מזמן והחלטתי ללכת על 500...כי בתכלס כשאתה קונה 320 אתה מקבל בערך 295 ושאתה קונה 500 אתה מקבל בערך 460....והבנתי ששווה לי להוסיף עוד קצת ...ותאמין לי שתמיד כדאי עוד מקום אם אתה מכור לHD כמוני למשל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים