פורסם 2007 בדצמבר 2917 שנים חבר'ה קניתי לפני שבועיים מחשב חדש..כרטיס מסך לקחתי ati 3850 512mb , יש לי מסך 22" רחב..עכשיו יש לי איזה בעיה קטנה ..כשאני צופה בוידאו לא רואים חלק.. יענו רואים קצת מטושטשלמשל ביוטיוב לא רואים מאה אחוז חלק רואים קצת מרובעים כאלה בתוך התמונה..הורדתי סרטים באיכות דיוידי ריפ.. עכשיו אני מפעיל אותם, על גודל רגיל יענו קטן אז רואים חלק הכול.. אני שם את זה על מסך מלא כבר לא רואים חלק, וזה לא הגיוני ..חבר'ה אני צריך עזרה מכם!תודה
פורסם 2007 בדצמבר 2917 שנים מה לא הגיוני?ב-YOUTBUBE איכות התמונה היא זוועתית.ב-DVDRIP, תחשוב, אתה מותח את התמונה פי 2.5. אתה לא יכול לצפות לקבל תמונה מצויינת בכזה מצב.תנסה להוריד תוכן HD ולראות איך זה יראה לך על המסך.
פורסם 2007 בדצמבר 2917 שנים מחבר תוכן HD יצא מצויין..אבל איך יכול להיות שDVD ריפ גם לא רואים חלק?! אצלחבר שלי הוא מוריד גם DVDRIP ושם על מסך מלא ורואים חלק..אני יודע שאין אפשרות להוריד סרטים באיכות HD..
פורסם 2007 בדצמבר 2917 שנים איזה מסך יש לו?הכל פונקציה של רזולוציה של המסך והגדרות הקודקים אצלך במחשב.
פורסם 2007 בדצמבר 3017 שנים מחבר יש לו LG 19" רחבלי יש 22" רחב..תוכל לעזור לי מה לעשות.. הורדתי כבר K-LITE CODEC PACK.. לא ממש עזר
פורסם 2007 בדצמבר 3017 שנים למסך 19" יש רזולוציה קטנה יותר, העיוות יותר קטן ויכול להיות שלא שמת אליו לב. אני בספק אם משהו שאפשר לעשות. פשוט תתחיל לראות תוכן HD
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.