פורסם 2007 בדצמבר 2817 שנים שלום.כשאני מדליק את המחשב מופיעה רשימה של שתי מערכות הפעלה(שתיהן xp)ועלי לבחור אחת מהן כדי שהמחשב יעלה..האם יש לי שתי מערכות הפעלה או שזה משהו אחר?אני חושב שהמחשב קצת איטי בגלל זה...שאלה נוספת- כשקונים מערכת הפעלה ביתית, האם אפשר להתקין אותה עלשני המחשבים שברשותי?תודה מראש
פורסם 2007 בדצמבר 2817 שנים יכול להיות שיש לך 2 מערכות הפעלה ויכול להיות שזה סתם פאק בהתקנה האחרונה.בכל אופן אתה יכול לשנות את התפריט עצמו מהקובץ boot.ini (מוסתר, בתיקייה הראשית של הכונן).ורישיון סטנדרטי של מיקרוסופט תופס על מחשב אחד בלבד.
פורסם 2007 בדצמבר 2817 שנים תדאג שאתה יכול לראות קבצים מוסתרים, ואז פשוט דאבל קליק עליו (הוא אמור להיות ב-\:C)
פורסם 2007 בדצמבר 2817 שנים האמת שחיפשתי ודאגתי כמובן לזה שאני אוכל לראות קבצים מוסתרים וראיתי רק את ה backup של הקובץ. ודאבל קליל לא פותח אותו כי הוא לא יודע עם איזה תוכנה לפתוח אותו.
פורסם 2007 בדצמבר 2817 שנים כדי לא להסתבך יותר מדי , אתה נכנס ל :אתה לוחץ על התחל אתה מקליק על המחשב שלי קליק ימני ונכנס למאפייניםאתה הולך למתקדם אתה הולך להגדרות של "STARTUP AND RECOVERY"אתה לוחץ על EDIT אתה משנה את ה TIMEOUT=30 ל TIMEOUT=0
פורסם 2007 בדצמבר 2817 שנים אם אתה כבר עושה את כל הדרך הארוכה הזאת, אתה לא צריך להסתבך עם ה-EDIT, פשוט תשנה בחלון עצמו את השורה של display list ל-0רק שים לב שאתה לא משנה את הזמן של recovery options.בשביל לגשת ל BOOT.INI עצמו בזמן קצר יותר אתה יכול לעשות START->RUN-> MSCONFIG וללכת ללשונית BOOT.INIבשביל לראות אותו פיזית בכונן אתה צריך לבטל את "הסתר קבצי מערכת".בכל אופן אני אישית הייתי בודק מה קורה עם המערכת הפעלה השניה (מנסה להכנס עליה מהתפריט) לפני שסתם מתעלם ומוחק אותה מה-BOOT.אולי יש לך מערכת הפעלה שלמה מותקנת שתופסת לך מקום בהרדיסק בלי שום סיבה...
פורסם 2007 בדצמבר 2817 שנים מחבר אני לא יודע מי זה אלי33 אבל תודה ששאלת את השאלות במקומיותודה לכל המשיבים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.