פורסם 2007 בדצמבר 2817 שנים היייש לי שני מחשבים בבית ורשת האינטרנט מחוברת דרך ראוטר לשני המחשביםאני רוצה "לשתף" כונן מסויים ממחשב אחד לשני, כלומר, שאני יוכל להכנס ולהעביר קבצים ממחשב אחד לכונן המחשב השני על ידי העתקה והדבקהאשמח אם תגידו לי איך עושים את זה תודה לכל המשיבים
פורסם 2007 בדצמבר 2817 שנים קודם כל אתה צריך לוודא שיש תקשורת בין המחשביםע"י כניסה ל"התחל" -> "הפעלה"ואז להקליד\\ip of computer
פורסם 2007 בדצמבר 2817 שנים מחבר עדיין לא הבנתי מה להקיש ב"הפעלה"אני יודע את הIP הקבוע שלי (192.168.2.1) אבל לא הבנתי איך בדיוק לרשוםאתה יכול לכתוב לי בדיוק את מה שאני צריך לרשום ב"הפעלה" ?
פורסם 2007 בדצמבר 2817 שנים start __> run \\192.168.0.6\shere nameכמובן שהIP הוא של המחשב השני וצריך לשתף תקייה או כונן במחשב השני
פורסם 2007 בדצמבר 2917 שנים מחבר אני לא מבין מה אתם אומרים צריך להיות להם את אותו IP לא?!יש לי שני מחשבים בבית , חדר ליד חדר, הם מחוברים עם ראוטר לא אלחוטי (יש חוט אדום שיוצא מהראוטר למחשב השני)אני רוצה לדעת איך אני יכול לשתף כונן, תיקייה או משהו בין שני המחשבים, שאני יוכל להיכנס אל האיזור המשותף הזה מהמחשב שהמודם מחובר אליו(אם זה משנה)צריך להיות להם את אותו IP לא?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.