עבור לתוכן

התלבטות בין 555 ל-AD700

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מתלבט בין שני הדגמים לגיימינג ומוזיקה, חשוב לי שתהיה במה רחבה שאוכל למקם את הקולות במרחב ולכן אני מעדיף מאוד אוזניות פתוחות.

הסנהייזר נשמעו לא רע בכלל אבל הצליל היה קצת אפל ומרוחק, לעומת זאת שמעתי שלאודיו טכניקה יש במת צליל מאוד רחבה וטובה ותדרים גבוהים מאוד מפורטים ומדויקים.

הבעיה שאין איפה לשמוע אותן בארץ ואני מעדיף שלא להשקיע כזה סכום באוזניות שלא שמעתי עדיין.

השאלה אם יש מקום בארץ שמשמיע אודיו טכניקה או שיש עוד דגם מומלץ לשימושים האלו?

חשוב לי לציין שאני שומע בעיקר מטאל ואני אוהב טרבל מפורט וטוב, מיד חם ובס הדוק ולא מרוח, אבל שיהיה לו מספיק כח.

האוזניות יחוברו לכרטיס קול שמופיע במפרט בצד.

ואני יודע שאני קשה, אז סליחה ותודה מראש :)

פורסם

לפי מה שאתה מספר נראה שיותר יתאים לך האודיו טכניקה ,במיוחד לאור הסינרגציה שלהם עם מטאל :smile1:.

לשמוע בארץ א הדגם הנ"ל קשה, הוא לא נמכר באף חנות בארץ ,ואני לא יודע על משהו שקנה אותם פה.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה על התגובה. :xyxthumbs:

יצא כבר שקניתי אוזניות בלי לשמוע, רציתי מאוד את ה-K81DJ לשימושים ניידים בגלל מנגנון הקיפול והאטימה, וגם בגלל שאמרו שהן נשמעות לא רע בכלל, רק שיש באס חזק מדי. אז יצא לי לשמוע את ה-K181DJ והן נשמעו לי לא רע אז לקחתי סיכון והזמנתי את ה-K81DJ, שלדעתי היוו שיפור משמעותי מהפורטה פרו שהיו לי (שהיה להם דגש עוד יותר חזק על הבאס וחוסר תגובה בגבוהים), שגם היו פתוחות לגמרי ולא יכלתי לשמוע בווליום סביר אפילו ברכבת בלי שיבקשו להנמיך. האמת, שאני אפילו לא זוכר איך זה שמבקשים להנמיך כי זה לא קרה אפילו פעם אחת עם ה-K81. ;D

אבל הפעם מדובר על סכום רציני יותר יותר ושימוש ביתי.

ראיתי שמוכרים את ה-A700 הסגורות בארץ פה http://www.shema.co.il/product.asp?catID=37&productID=157.

שווה ללכת ולשמוע אותן?

פורסם

את הa700 לא יצא לי, אבל את הa900 יצא לשמוע הרבה מאוד פעמים , אוזניות מאוד מוצלחות ,נוחות מאוד ,איכות בניה מעולה , באס הדוק ,ובימה טובה ומדויקת,טובה מאוד לסרטים ומשחקים ומטאל , פחות לסגנונות יותר רגועים כמו קלאסי וגאז.

השאלה האם אתה צריך אוזניות סגורות ,יש להם נטיה יותר להתחמם(בקיץ לא מומלץ) ,להיות בעלי באס יותר חזק ,ובימה יותר קטנה.

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף מאוד אוזניות פתוחות, בגלל הבמה, הנוחות ובגלל שחם פה.

איפה יצא לך לשמוע את ה-A900?

המליצו לי בהד-פיי על ה-DT990 או Proline 2500 אם אני יכול למתוח את התקציב.

הבעיה שבארץ זה 2000 שקל, ובתור חייל אין לי סכומים כאלו.

עריכה: ראיתי את ה-DT990 בהנחה של 100 דולר, עדיין יקר מדי. איך ה-DT880 לשימושים האלו?

פורסם

^^

אתה תצתרך מגבר כדי להשתמש באוזניות האלה, שזה הוצאה די גבוהה!

פורסם

לא צריך לדלג לאוזניות יקרות מדי שדורשות מגבר ,כדאי להתחיל באיזה goldering dr150 או hd 555 או 595 או האודיו טכניקה המדוברות ,נכון אולי הם לא אלופי בימה כמו 880 או 701 אבל ,זה בתקציב.

אהה ואת הa900 יצא לי לשמוע במפגשי אוזניות למנהם יש אותם ללא מעט חברה .

פורסם
  • מחבר

בעיקרון חשבתי אולי לחפש אוזניות יד שניה, ראיתי שמוכרים דבמים של Beyerdynamic ו-Ultrasone במחירים די טובים. כך שזו יכולה להיות חלופה די טובה.

יש מישהו שמעוניין למכור את ה-Proline 2500?

פורסם

קפצת די רחוק מAD700 ל PROLINE 2500.

ההפרש במחיר לבדו עומד על כ1300 ש"ח(חדשות). ואתה אפילו לא יודע איך הן נשמעות, כמה הן נוחות והאם הן צריכות מגבר או לא, ואם כן אז איזה...

מיותר לציין שאתה גם צריך מקור איכותי כדי למצות את הפוטנציאל שלהם(באופן כללי מומלץ מקור טוב כדי למצות כל אוזניה, גם אם היא ב200ש"ח).

עדיף שתחסוך לעצמך את הכאב ראש וההוצאה הגדולה ותתחיל אם משהו הרבה יותר פשוט, שגם לא בהכרח יהיה פחות איכותי או טוב.

יש לך AD700 המחיר שלהם בערך 150 דולר, HD555 שאפשר למצוא בסביבות ה700 ש"ח, וגם האוזניה שנהייתה דיי חביבה על חברי הפורום RP21, ועוד...

לעיונך.

לילה טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים