עבור לתוכן

כמעט סגור על ה2007WFP

Featured Replies

פורסם

יש עכשיו את המבצע בנעה עד סוף 2007 שכל החנות עד 24 תשלומים ללא ריבית.

ראיתי את ה2007WFP שעולה שם 2300 ש"ח ומובטח לי A04 וS-IPS.

רציתי לדעתי אם זאת בהחלט הבחירה הנבונה ביותר.

60% קריאת טקסטים

30% סרטים וסדרות

10% משחקים

תודה :)

פורסם

תתחדש@!

אחלה של מסך יש לי

מעולה להכול

פורסם

לדעתי? תמצא את המסכים באפשרות להסתכל עליהם בחנות ולהשוות.

ראיתי מסכי TN ולא TN ואני לא רואה טעם לבזבז 2300 כאשר ב1300 יש דגמים של LG וסמסונג שאולי קצת רואים פחות טוב וקצת פחות אחיד בקצוות. דבר שלא מפריע אם אתה לא מחפס את זה בכוונה. את הצבעים אפשר לכוון. אה וכמובן זוויות, אם אתה לא מסתכל מהצדדים על המסך אז אין הבדל בכל מקרה

פורסם

אחי אם התקציב מאפשר אל תתפשר (אאאה יצא לי חרוז)

תריץ על המסך חיפוש ותבין שהוא מעולה לך

פורסם

אם זה 60 אחוז טקסטים כדאי ללכת על הFP

פורסם

אפרופו סרטים וטקסט, זה נכון שלתכני HD יותר טוב PVA?

פורסם
  • מחבר

אם זה 60 אחוז טקסטים כדאי ללכת על הFP

למה? אני הבנתי שעם הWFP אני יכול לסובב את המסך ואז יש יותר מקום לראות... זה לא נכון?

פורסם

אכן...

אבל כל פעם תסובב את המסך? זה נראה לי די מסורבל

פורסם

אני לא ראיתי PVA נגד ISP

ראיתי רק PVA במסך שלי נגד TN

ואני יכול להגיד לך שבמסך שלי סרטים ומשחקים כולל סרטי HD רואים מצוין

אין לי מושג איך רואים בISP ככה שאני לא יכול להגיד טוב יותר או פחות

פורסם

למה? אני הבנתי שעם הWFP אני יכול לסובב את המסך ואז יש יותר מקום לראות... זה לא נכון?

לעבודה שוטפת רבה על יישומי טקסט אכן עדיף לעבוד על Dell 2007FP או Philips 200P7ES, בגלל ששטח העבודה במסך 20" לא רחב הינו גדול בכ-9 אחוזים מהרחב - יש בו יותר פיקסלים. במצב pivot יותר נוח לעבוד ב-20" רגיל מאשר ברחב, מכיוון שב-WFP במצב זה קצהו העליון של המסך גבוה יותר כך שנאלצים להרים יותר את העיניים ו/או הראש. בנוסף במצב pivot ב-20" רגיל יש יותר שטח בשורת המשימות למספר רב של חלונות כמו גם לסרגלי הכלים.

ניתן לראות בנעוץ צילומי השוואה ש-QttP ביצע בין WFP ל-FP - זה בהחלט עוזר להבין במה ההבדלים אמורים, ולי נראה שההבדלים בסרטי 16:9 ב-FP לעומת WFP הם לא כל כך קריטיים כמו בהשוואה בין 2007WFP לבין 2407WFP-HC. כך שה-2007FP יותר כדאי לרכישה.

הסיבה העיקרית שפנל S-PVA הוא מהמוצלחים שבפאנלים לתכני וידאו היא שהוא מצטיין לרוב ביחס ניגודיות סטטי גבוה. כאשר מדובר בלפחות יחס של 1200:1 ומעלה מתאפשר לנו לראות צבע שחור עמוק למדי גם בהשוואה ל-1000:1. הצבע השחור בפאנלים VA פחות משתנה בזווית הצפייה לעומת S-IPS או TN. רואים סצינות חשוכות בצורה יותר דומה לזו שרואים בטלוויזיות CRT - זה עדיין לא ברמה של CRT לחלוטין אבל בהחלט קרוב יותר מאשר שאר הפאנלים.

פורסם

אז אם אתה אומר שהשחור לא משתנה כ"כ בזוית צפיה שונה בPVA, למה בעצם אומרים שISP טוב יותר?

אני כל הזמן דאגתי שעד שיהיה לי מספיק כסף ל2007 כבר יגמר בארץ הפנאל ISP אך כעת אני חושב שמא עדיף ללכת על PVA

ואם כבר מדברים על סרטים.

במידה ואחת הסיבות המרכזיות שאני לוקח כזה מסך הוא צפיה בסרטים, נוצרו אצלי כמה שאלות (אני מקווה שזה בסדר עם פותח האשכול, אחרי הכל הוא רק יכול ללמוד מהתשובות):

1. אני עדיין אוכל לצפות בסדרות לדוגמא שמקודדות לXVID רגיל ולא לHD? (לדוגמא הסדרות ששוקלות 350M~), אני לא אראה את זה באיכות גרועה כי זה יתפרס על כל המסך?

2. אני אראה הבדל במסך הנ"ל בין 720 ל1080?

3. לסרטים בפורמט השכיח, כדאי מסך רחב או רגיל? ולHD? (ששמתי לב שהוא יותר צר אבל עדיין)

תודה :)

פורסם

לסרטים וסרטי HD עדיף מסך רחב

לכבלים וYES רגילים עדיף מלבני

בנוגע לסרטי DIVX אני צופה בהם הרבה ורואים מצוין

בדרך כלל לא כמו DVD כי המקור היה DVD והקידוד בדרך כלל לא מושלם

אבל עדיין רואים מצוין ואני מעריך שגם בדל רואים מצוין

הבעיה היחידה שלי בסרטים זה הגודל

הייתי מעדיף גדול יותר מי 20

פורסם

איזה מסך יש לך?

פורסם

אסוס PW201

(לא הייתי קונה אותו בעיקר לטקסט -למרות שהוא בסדר גמור לזה )

למשחקים וסרטים הוא מצוין

פורסם

אני לא מבין למה נוצר ה'באז' הזה סביב פאנל TN לעומת הפנאלים המתקדמים יותר.

משימוש בפאנל TN מול PVA והשוואה אחד מול השני אני לא ראיתי הבדל כה משמעותי זוויות הצפיה טובות יותר ב-PVA כמובן, אך זה רחוק מלהיות קריטי ב-TN.

ההבדל קיים אך לדעתי לא כ"כ קריטי, פנאלי ה-TN די מתקדמים ואיכותיים כיום מהתרשמותי.

ה-TN נקטלים כאן בצורה גורפת, כאילו מדובר במוצר גרוע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים