עבור לתוכן

בעיה מוזרה ,פסים על המסך והמחשב לא עולה-כרטיס מסך הלך(?)

Featured Replies

פורסם

היום הייתי ב witcher והמחשב נתקע באחת הטעינות והופיעו קווים על כל המסך

עשיתי ריסט והקווים הופיעו שוב (מהמסך הראשון שעולה המחשב)

אני כמעט בטוח שהבעיה לא במסך כי נתתי לו כמה דקות ולא היה את הקולות שעלה הוינדוס ואייסי וכו

עכשיו נתתי לו כמה דקות והדלקתי שוב וקרה אותו דבר, כיביתי ובטעות הדלקתי מיד (בלי לתת לו להסגר לגמרי ,המסך למשל עוד לא עבר למצב המתנה שלו)

והמחשב עלה רגיל

עכשיו חזרתי מהאוניברסיטה ועשיתי אותו דבר שוב (הדלקתי והיו פסים,כיביתי והדלקתי מיד ועלה רגיל)

בהתחלה הייתי די בטוח שהלך הכרטיס מסך (gefroce 6800ultra בן איזה 4 שנים כבר) אבל כשאני מכבה ומדליק מיד הוא עולה רגיל אז,למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

אני יוסיף את המפרט אם מישהו צריך

intel pentium 4 2.8

geforce 6800ultra

1 gb ddr twinnmos

הממ ספק נדמה לי 450 לא זוכר את החברה כרגע אבל לא ג'נרי

עוד משהו שאולי יכול לרמוז שהכרטיס מסך הולך הוא שדי הרבה פעמים החשמל נופל בבית לא הצלחנו עדיין להבין למה (כשמדליקים את המזגן לפעמים החשמל קופץ ולפעמים לא , ולא בגלל עומס יתר)

פורסם

קודם כל האם הדרייבר שאתה משתמש בו עדכני ? אם לא תיכנס לאתר של INVIDA ותוריד את הדרייבר הכי עדכני לכרטיס שלך

ואם נשארה הבעיה .. הכרטיס אכן יש בו בעיה , קודם תבדוק דרייבר

פורסם
  • מחבר

קודם כל האם הדרייבר שאתה משתמש בו עדכני ? אם לא תיכנס לאתר של INVIDA ותוריד את הדרייבר הכי עדכני לכרטיס שלך

ואם נשארה הבעיה .. הכרטיס אכן יש בו בעיה , קודם תבדוק דרייבר

גרסה אחת לפני זה שיש באתר כרגע (הגרסה שם יצאה לפני 8 ימים)

אז די בטוח שזה לא הדריבר כי לא הגיוני במיוחד שזה יתחיל פתאום וגם לא הגיוני במיוחד שזה קורה גם מחוץ לוינדוס לא?

ממ הייתי די בטוח שהלך הכרטיס עד שגרמתי לו לעלות פעמיים.

יכול להיות שיש בעיה בחיבורים? אני אנסה היום יותר מאוחר לנתק את הכרטיס ולחבר אותו מחדש ואם למישהו יש עוד רעיונות זה יעזור

פורסם

תנסה לפרק אותו ולנקות יחד עם הסלוט עם מברשת עדינה ,ואת הכרטיס עם מחק של בית ספר

בעדינות במגעים הזהובים ,ותחזיר אותו ,אם זה ימשיך תנסה עם ספק אחר ,או שתנסה להסיג כרטיס מסך

אחר כך תדע יותר...

פורסם
  • מחבר

הוצאתי אותו וחיברתי מחדש וזה לא עזר, אני מחר ישים כרטיס מסך אחר כדי לבדוק מה קורה,נראה לי שיש לי איזה גיפורס 4 איפה שהוא..

אני אעדכן אחרי שאני יבדוק עם הכרטיס השני למרות שאז זה די בטוח שהלך הכרטיס ואין אחריות נו טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים