עבור לתוכן

צריבה נעצרת לאחר אחוזים בודדים - הצורב נמצא תקין - זקוק לעצות...

Featured Replies

פורסם

היי, יש לי בעיה עם מחשב עם צורב חדש של פיוניר.

בהתחלה הצורב היה מותקן על המחשב עם נרו 7, ניסיונות צריבה נכשלו אחד אחרי השני לאחר 3% מתחילת הצריבה.

לאחר החלפה לנרו 6 הצריבות נעצרות לאחר אחוז בודד.

הרכבתי את הצורב על מחשב אחר עם נרו 7 והכל עובד מצויין.

ניסיתי להחליף במחשב הבעייתי את כבל הIDE לחדש ואת החיבור IDE בלוח האם אך שום דבר לא הועיל...

במהלך הצריבה הbuffer נשאר על 0 ולא מתמלא כלל...

אשמח לקבל עצות לפתרון הבעיה בדחיפות! תודה רבה :)

פורסם

תתקין מחדש את מערכת ההפעלה - לפעמים עוזר ;)

פורסם
  • מחבר

שכחתי לציין, המחשב לאחר התקנה מחדש של מערכת ההפעלה. ומסיבות מסויימות עלי לשמור את האופציה של התקנה מחדש רק בתור אופציה אחרונה למקרה שלא יימצא פתרון אחר...

פורסם

הוא מחובר בכבל נפרד או ביחד עם ההארד דיסק או כונן דיסקים אחר?

פורסם
  • מחבר

היה מחובר עם הצורבDVD הישן (נק) וכרגע מחובר בכבל חדש ליציאה אחרת בלוח ושום דבר לא מחובר על אותו הכבל חוץ ממנו ועדיין התופעה נמשכת...[br]פורסם בתאריך: 26.12.2007 בשעה 21:06:29

עדכון במצב הבעיה - כרגע הצריבות עדיין נתקעות לאחר 3 אחוז מתחילת הצריבה (נרו 7) אך לאחר הצריבה נמצא כי חלק מהחומר או כולו אכן נצרב לדיסק (ובנרו הצריבה מסתיימת בשגיאה כשהמד עדיין עומד על 3 אחוזים...

הבאתי צורב חדש של פיליפס לנסות במקום הפיוניר... תכף נראה מה יעלה מהבדיקה...

אשמח לעצות...

פורסם

תנקה את הרגסטרי משאריות של נרו אם תוכנה של נרו שמיועדת לכך.ואח"כ תתקין את הנרו מחדש.אולי יעזור.

פורסם
  • מחבר

הצורב החדש מראה את אותן הבעיות... ובקשר לנרו, הציעו לי להתקין cdburnerxp, גם שם היו בעיות.. כך שאני לא חושב שהבעיה נובעת מהנרו :-\

פורסם

תבדוק בביוס ובWINDWOS אם הDMA מופעל. כ"כ תבדוק בביוס שהצורב מוגדר לתקן שהוא אמור להיות בו (בד"כ UDMA 5

בצורבים החדשים)

פורסם

השאריות ברגיסטרי כן יכולות לגרום לבעיות דומות.אם אתה יודע שהבעיות החלו לפני שהתחלת לשחק אם הנרו (לשנות גרסאות וכ"ו) אז אתה צודק.

פורסם
  • מחבר

תבדוק בביוס ובWINDWOS אם הDMA מופעל. כ"כ תבדוק בביוס שהצורב מוגדר לתקן שהוא אמור להיות בו (בד"כ UDMA 5

בצורבים החדשים)

תוכל לפרט קצת יותר על הDMA? איך אני בודק שהוא מופעל בwindows ואיך זה אמור להופיע לי בערך בביוס? וגם בקשר לUDMA5 הייתי שמח אם תאמר לי היכן עלי לבדוק הגדרה זו.

עריכה: בביוס הDMA על AUTO. בכל אופן, ניסיתי גם איפוס ביוס ועוד מיליון רעיונות אחרים שעלו ופשוט כלום.. הצורב מגיע ל3% בצריבה והלד פעילות שלו פשוט מתכבה ולאחר בערך 20 ומשהו דקות מתקבלת שגיאה בנוגע לצריבה וחלק מהחומר/כולו נמצאים על הדיסק... אני נואש =\

השאריות ברגיסטרי כן יכולות לגרום לבעיות דומות.אם אתה יודע שהבעיות החלו לפני שהתחלת לשחק אם הנרו (לשנות גרסאות וכ"ו) אז אתה צודק.

המצב כך מאז ההתקנה הראשונה של הנרו על מערכת הפעלה נקיה...

פורסם
  • מחבר

הת'רד כבר לא רלוונטי.

המחשב חזר לבעליו ונמצא סידור בנוגע לצורב.

בקשר לספק הכוח, נזכרתי בעניין הספק בתור אופציה לתקלה בדיוק ברגע שהחזרתי את המחשב לבעליו... בכל אופן, אם תשאל אותי, מכל הבדיקות שערכתי ועשרות דיסקים שנדפקו במהלך הבדיקות, לוח האם הוא הבעייתי פה.. אבל כמו שאמרתי, כרגע זה כבר לא רלוונטי.

תודה לכל מי שניסה לעזור...

פורסם

היתה לי בעיה דומה עם נרו6 , נפתרה כשהתקנתי את גרסה 8.

מקווה שעזרתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים