עבור לתוכן

צריך אוזניות ב500 ש"ח תודה מראש.... בינתיים על הכוונת: RP-21..

Featured Replies

פורסם

אוקיי...התקציב הוא 500ש"ח. השימוש העיקרי הוא צפיה בסרטים. המשני, מוזיקה ומשחקים.

אני צריך אוזניות ללא מיקרופון, אוזניות קשת מעל הראש עם כריות ספוג (התרגלתי כבר), אם אני לא טועה הכוונה לאזניות סגורות ולא פתוחות.

עד כה ראיתי המלצות על הRP-21. על הHD485 ועל הHD280 PRO. אני צריך לדעת מהן האוזניות שהסאונד בהם הכי טוב!!

ואם יש לכם המלצות לדברים יותר טובים באיזור ה500, אז אין לי בעיה. קצת יותר, קצת פחות.. לא נורא.

נ.ב. אני גר בנתניה ואם מישהו מכיר חנות מכובדת בסביבה.. שאוכל להתרשם מהאוזניות הממולצות ולשמוע ולראות אם מתאים לי, אני יותר מאשמח.

נ.ב.

מי שבא לו לעזור, בעיות בסאונד.. פורום תמיכה טכנית:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=311586.0

פורסם

זה לשמיעה מנגן mp3 ? ,לשמיעה בחוץ בסביבות רועשות?

פורסם
  • מחבר

בשביל המחשב.. מוזיקה/משחקים/סרטים...

פורסם

לא הייתי קונה אותם למחשב, הם סבבה בתור ניידות.

תרשום מה התקציב המקסימלי שלך (לא "מצידך" אלא כמה אתה רוצה להשקיע באמת), מה הדרישות שלך (שיהיו קטנות\פתוחות וכו') ולאיזה סוג מוזיקה תשתמש בהם.

פורסם
  • מחבר

טוב.. אני מעדיף headphones מעבר מראש הכוונה, ולא כאלו שנתפסים באוזניים או מאחורי הראש.

מוזיקה זה לא השימוש העיקרי אלא סרטים.

זה קודם כל סרטים, ואז מוזיקה ומשחקים.

והתקציב נע באיזור 300-500. בעיקרון 300 אבל אם יש משהו שיותר טוב בהרבה ומעט יותר יקר ולדעתך משתלם, אז אני זורם.

פורסם

יש את SEN HD485 אוזניות פתוחות ומהנות לשמיעה שמדגישות באס

וRP 21 אוזניות סגורות, בעלות צליל מאוזן, ללא באס מודגש, ומפורטות יותר מהסינהזר.

עדיף שתשמע לפני שתקנה..

לי יש את שני הדגמים הנ"ל, ואני הייתי הולך על SEN HD485, הן ברשותי כבר כשנה ואני מרוצה מהן :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

מקפיץ

פורסם

אני עם ה RP21 וממש מרוצה

סע לחנות כלשהי שיש להם את האוזניות ותבקש לשמוע אותם בחנות, ימצאו חן בפניך - תקח, לא ימצאו חן - תמשיך לחפש.

אין סיבה להיות בעייתי ולמשוך תארד ל50 דפים במשך חצי שנה ובנתיים להשאר עם אוזניות של 2 שקל.

פורסם
  • מחבר

מממ... הבעיה שלפי מה שאני רואה ברשת, יש את המוצר רק בחלילית והסניף הכי קרוב אליי הוא קצת בעייתי בשבילי. לא קל לי להגיע לשם.

ובמיוחד לא משתלם לי לנסוע עד לשם כשאני אולי אגיע ואראה שהן לא נוחות לי או לא מוצאות חן בעיניי מסיבה כלשהי.

אתה מכיר אולי חנויות אחרות שמחזיקות במוצר? אולי צליל? תודה שוב!

פורסם

ממה שאני יודע רק חלילית, גם לי זה היה בעיה להגיע אליהם...

בקשר לנוחות, תבדוק טוב טוב איך אתה מסתדר עם הקשת שלהם, זאת הנקודת חולשה היחידה שמצאתי באוזניות האלה.

אין להם שום ריפוד (כלום!) מהחלק הפנימי של הקשת, שלכל הסנהייסרים למינהם יש או גומי או בד שחוצץ בין הפלסטיק לראש.

מבחינת הצליל הם מצויינות אני לא חושב שתתאכזב, במיוחד לא בטווח של 500 שקל.

האטימה שלהם טובה ויחסית לסגורות הם ממש עשר (מבחינת הנוחות על האוזן וה"לחץ" לאורך זמן).

פורסם
  • מחבר

אני ממש מודה לך על ההמלצה..

ביום ראשון אני אבדוק במיטב חנויות המוזיקה שבסביבה שלי. צליל, כלי זמר.. או כל חנות אחרת שאני אשמע ממנה. אני אתקשר ואבדוק אם יש להם או אם יכולים להזמין בשבילי.

לפי רשימת המוצרים של כלי זמר, למשל, ראיתי חברות אחרות של אוזניות. אולי כדאי שאני אלך לכלי זמר ואבקש המלצה לאוזניות טובות, ואבדוק שם את האוזניות..? עד כמה כבר זה יכול להיות לא טוב?

למשל הSennheiser HD485... או שראיתי חברות כמו AKG או Numark או Gemini. מה אתה אומר?

פורסם

בדגמים של AKG אני לא כל כך בקיא.

אבל נדמה לי שה GRADO SR80 יכולה להכנס לתקציב שלך.

אני אישית גרופי של סנהייסר אז אני לא יכול להגיד עליהם אף מילה רעה, תנסה לסחוט להגיע לדגם HD515 שלהם.

פורסם
  • מחבר

בדגמים של AKG אני לא כל כך בקיא.

אבל נדמה לי שה GRADO SR80 יכולה להכנס לתקציב שלך.

אני אישית גרופי של סנהייסר אז אני לא יכול להגיד עליהם אף מילה רעה, תנסה לסחוט להגיע לדגם HD515 שלהם.

שאלה אחרונה. את האמת יש לי עוד הרבה אבל אני לא רוצה להציק לך, גם ככה אתה עוזר לי מספיק. ותודה.

מממ... אצל סנהייזר הדגמים מסודרים בסדר כלשהו. כלומר, ככל שהמספר יותר גבוה, הוא יותר חדש וטוב? או שעדיף שאני אסתכל על המחירים ואקח את האוזניות הטובות ביותר במחיר הממוצע שמתאים לי.

כי אני ראיתי המלצה על הHD485. וקראתי שהם היו הרבה יותר יקרות עד לא מזמן וירד להן המחיר, אז חשבתי שזה משהו טוב לקפוץ עליו. האם זה באמת?

שוב תודה :]]

פורסם

לא הייתי מסתמך על מס' הדגם או המחיר בארץ כמדד לאיכות, תתיעץ לגבי דגמים ספציפיים (אתה גם יכול לחפש ולקרוא דיונים בהד-פיי).

ושוב, לא קונים חתול בשק, לא משנה כמה אנשים ימליצו וישבחו מוצר מסויים, זה הרי ברור שהוא לא יתאים ל100 אחוז מהאנשים - שמע לפני קניה ותחליט מה נשמע לך טוב יותר.

אגב, קילומבו (www.djshop.co.il) נותנים בדר"כ לשמוע לא מעט דגמים לפני קניה, תראה אם יש לך סניף קרוב לבית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים