פורסם 2007 בדצמבר 2517 שנים שלום,יש לי אוסף גדול מאוד של סרטים שהייתי מעוניין לאחסן ולשמור אותם בצורה הטובה ביותר ככהשגם בעוד כמה שנים אני יוכל להנות מהם.קיימות מבחינתי 2 אפשרויות:לצרוב לדיסקים (CD,DVD) על מהירויות נמוכות ולאחסן בתיקיות או כמו כן קיימת האפשרות להשקיע סכום כסף נכבד ולקנות הארד דיסק ניידואיכותי.מה אתם ממליצים לי?
פורסם 2007 בדצמבר 2617 שנים אם מדובר בקבצים חשובים ממליצ לצרוב וגם ב HDDככה הסיכוי יורד עוד יותר שתאבד את המידע
פורסם 2007 בדצמבר 3017 שנים כונן קשיח מכיל חלקים מכניים נעים ולכן הוא פחות אמין מדיסקים רגילים. למטרות גיבוי לטווח ארוך הייתי משתמש בדיסקים איכותיים, עדיף מתוצרת VERBATIM ודואג לאחסן אותם באריזה קשיחה והרחק ממקור חום.
פורסם 2007 בדצמבר 3117 שנים תאכסן אותם בכספת מוגנת מאש ורעידות אדמה ;D עכשיו ברצינות: דיסק קשיח חיצוני יכול להיות פתרון טוב אבל הוא יותר רגיש לזעזועים פיזיים ומצד שני מדיה אופטית רגישה לעוד דברים ודורשת איכסון מיוחד וגם לא בטוח כמה שנים היא תחזיק מעמד.. ולכן הכל יחסי ואם רוצים ללכת על בטוח אז עדיף להשתמש בשתי השיטות במקביל וזה ממש לא משנה באיזה מהירות אתה צורב את הדיסקים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.