עבור לתוכן

Microsoft מחלקת Upgradeים של Vista Ultimate בחינם(למי שקונה Vista)

Featured Replies

פורסם

גרסת שדרוג זה ממש לא התקנה רגילה מאפס,אתה יכול לעשות התקנה מאפס ואז לעשות אקטיבציה אבל אז ההתקנה של הויסטה לא תהיה חוקית.

גרסת שדרוג בכדי שתהיה חוקית דורשת התקנת שדרוג דרך הווינדוס הקיים כאשר יש לך על המערכת כמובן ווינדוס בסיס חוקי ,נמשל XP PRO ואז לעשות עליו שדרוג לויסטה אולטימייט.

זה בדיוק מה שכתבתי שלא צריך - ההסכם בין המורים למיקרוסופט הוא רק שיהיה בבעלותך רישיון למערכת הפעלה קודמת ולא ההתקנה

עצמה (קרובת משפחה שלי ערכה את ההסכם הזה, היא עורכת דין במשרד החינוך).

bezangeloo המחיר כולל משלוח הוא באיזור ה140 (כמובן שלא ניתן לוותר על המשלוח, דבר די מגוחך בהתחשב שXP PRO עולה

שם 25 ש"ח והמשלוח 49 >:( )

פורסם

אכן,גם אני רכשתי את האולטיית במסגרת חותם יחד עם אופיס 2007 , המחירים עדיין משתלמים ביחס למחירים בחנות רגילה

פורסם

אפשר את הקישור לקנות את זה דרך הסתדרות המורים?

פורסם
  • מחבר

גרסת שדרוג זה ממש לא התקנה רגילה מאפס,אתה יכול לעשות התקנה מאפס ואז לעשות אקטיבציה אבל אז ההתקנה של הויסטה לא תהיה חוקית.

גרסת שדרוג בכדי שתהיה חוקית דורשת התקנת שדרוג דרך הווינדוס הקיים כאשר יש לך על המערכת כמובן ווינדוס בסיס חוקי ,נמשל XP PRO ואז לעשות עליו שדרוג לויסטה אולטימייט.

לא נכון, כמו עם השדרוג של XP, כל מה שאתה צריך זה דיסק ורשיון של 2000/98/95 בהתקנה מ0 זה פשוט יבקש את הדיסק של אחת ממערכות ההפעלה הקודמות.

פורסם

רגע, ואם יש לי XP OEM (עם דיסק) ואני קונה את הויסטה UPG, היא תהיה OEM או RETAIL?

פורסם

אני שנה עם הויסטה אולטימייט..תאמינו לי תחסכו את הכאב ראש ותשארו עם הxp מערכת כל כך מטומטמת לא ראיתי בחיים שלי....אפילו הsp1 לא שינה כלום..

מערכת כבדה שלא מציעה שום שידרוג מהxp

פורסם
  • מחבר
תמיד ירוק!!!

דפדפן: Firefox 2.0.0.11

על Windows Vista

:smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים