עבור לתוכן

חיבור XBOX 360 לרשת אלחוטית

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי קונסולה XBOX 360 שנמצאת בחדר אחד בבית,

ומחשב שולחני בחדר אחר, המודם של הADSL נמצא ליד המחשב השולחני,

עכשיו: ברצוני להקים רשת אלחוטית (כרגע אין) ע"מ לחבר בין שניהם דרך ICS

כך שלאקס בוקס יהיה אינטרנט מתי שהמחשב דולק ומחובר לאינטרנט.

יש לי אנטנה ייעודית לXBOX שתומכת ברשתות אלחוטיות מסוג 802.11a\b\g

משיטוט באתר של MS הבנתי שהכי טוב לחבר את המכשיר ברשת מסוג a זאת

משום שהיא עובדת בתדר של 5Ghz וכך יהיו פחות הפרעות, ויהיה אפשר להזרים סרטים

לטלויזיה באמצעות Media Center.

עכשיו שאלתי היא: האם כרטיסי הרשת האלחוטיים בחיבור PCI שאני רואה בחנויות

מסוגלים "ליצור" רשת, או שהם יכולים רק להתחבר לרשת קיימת ?

אין לי ראוטר אלחוטי ולכן אם כרטיס רשת אלחוטי בחיבור PCI יכול לקיים רשת אלחוטית

זה יחסוך לי קניה של ראוטר (שאני מניח יהיה יקר יותר מכרטיס..)

שאלה שניה, במידה וכרטיס רשת יכול גם "לשדר" רשת, האם ישנם כרטיסים כאלה שתומכים

ברשתות מסוג 802.11a ?

תודה רבה לעוזרים !

פורסם

1. יש סוג רשת שנקרא "AdHoc" וזו רשת בין תחנות. מניסיוני האישי כטכנאי רשתות, יש בסוג הזה המון בעיות וניתוקים.

2. לגבי רשת מסוג 802.11a, אין בארץ כרטיסים לקנית צרכנים ביתיים היות ועד שמשרד התקשורת אישר את השימוש ברשתות אלחוטיות ביתיות היה פעילות b ו-g. חוץ מזה צורת ה-a עובדר ברשת שונה מ-b ו-g ואני לא בטוח שמשרד התקשורת אישר לשימוש צרכני.

3. עדיף ולפי זיכרוני חייבים רואטר בשביל ש-XBOX יעבוד. אני לא זוכר שיש בכלל אפשרות של עבודה בצורת ה-"AdHoc".

פורסם
  • מחבר

1. יש סוג רשת שנקרא "AdHoc" וזו רשת בין תחנות. מניסיוני האישי כטכנאי רשתות, יש בסוג הזה המון בעיות וניתוקים.

2. לגבי רשת מסוג 802.11a, אין בארץ כרטיסים לקנית צרכנים ביתיים היות ועד שמשרד התקשורת אישר את השימוש ברשתות אלחוטיות ביתיות היה פעילות b ו-g. חוץ מזה צורת ה-a עובדר ברשת שונה מ-b ו-g ואני לא בטוח שמשרד התקשורת אישר לשימוש צרכני.

3. עדיף ולפי זיכרוני חייבים רואטר בשביל ש-XBOX יעבוד. אני לא זוכר שיש בכלל אפשרות של עבודה בצורת ה-"AdHoc".

תודה על התגובה,

אם אני קונה ראוטר אלחוטי ומחבר אותו לכרטיס הרשת השני במחשב שלי (זה שמוציא ICS)

האם זה אפשרי ?

אם כן יש לך המלצה לדגם עדיף בפחות מ300 ש"ח ?

(אני מקובע על ICS משום שאני רוצה שהגישה לאינטרנט של המחשב תיהיה ישירות דרך המחשב.. ולא דרך ראוטר שמחובר עצמאית)

פורסם

אני לא חושב, אבל שמישהוא נוסף שיתן אישור לדעתי. למה רק ICS? אתה יודע שלרוב הראוטרים יש Firewall יותר טוב מלזה שיש ב-XP?

לגבי המלצות - לא אני הכתובת, אני "קונה" את שלי ישירות מהיצרן (במקרה של עבודת לימוד המוצר) או דרך בזק בינלאומי.

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב, אבל שמישהוא נוסף שיתן אישור לדעתי. למה רק ICS? אתה יודע שלרוב הראוטרים יש Firewall יותר טוב מלזה שיש ב-XP?

לגבי המלצות - לא אני הכתובת, אני "קונה" את שלי ישירות מהיצרן (במקרה של עבודת לימוד המוצר) או דרך בזק בינלאומי.

אני יודע שזה ישמע טפשי אבל אני אוהב שיש לי את הכפתור DAIL שלי בחייגן בווינדוס ככה אני מתחבר מתנתק איך שבא לי..

כמו כן אני מפעיל תוכנות לשיתוף קבצים, ואין לי סבלנות להתעסק עם פתיחת פורטים וכאלה...

לכן אני צריך משהו (סוויצ\ראוטר) שרק יעלה את הרשת לאוויר (אלחוטית) בלי פיירוול בלי כלום..

פורסם

לא רק adhoc , יש היום הרבה כרטיסים שיש להם מצב AP, כלומר מבחינת הציוד שקולט אותם,

הם נתב לכל דבר (לחלק מהם יש בתוכנה אפילו mac filter והצפנה וכו')

אז אין מניעה (אם אתה אוהב את זה) להשתמש בזה בצורה הזו.

הרשת שלי בבית עובדת בדיוק ככה.

הנייח מחובר 24/7, הנייד מתחבר לרשת האלחוטית שהכרטיס בנייח מייצר.

(ואני מן הסתם יכול לבטל את הרשת הזו מתי שמתחשק לי, בקליק ימני ו disable על ממשק כרטיס הרשת...)

31966903ob9.jpg

(במקרה הכרטיס האלחוטי שברשותי הוא ה-ABIT שחולק כאן בהגרלה שהייתה באתר לפני מספר שבועות)

פורסם
  • מחבר

לא רק adhoc , יש היום הרבה כרטיסים שיש להם מצב AP, כלומר מבחינת הציוד שקולט אותם,

הם נתב לכל דבר (לחלק מהם יש בתוכנה אפילו mac filter והצפנה וכו')

אז אין מניעה (אם אתה אוהב את זה) להשתמש בזה בצורה הזו.

הרשת שלי בבית עובדת בדיוק ככה.

הנייח מחובר 24/7, הנייד מתחבר לרשת האלחוטית שהכרטיס בנייח מייצר.

(ואני מן הסתם יכול לבטל את הרשת הזו מתי שמתחשק לי, בקליק ימני ו disable על ממשק כרטיס הרשת...)

31966903ob9.jpg

(במקרה הכרטיס האלחוטי שברשותי הוא ה-ABIT שחולק כאן בהגרלה שהייתה באתר לפני מספר שבועות)

אה יופי ! זה יפתור לי הרבה בעיות...

אתה מרוצה מהכרטיס שלך ? איזה דגם הוא ?

פורסם

אתם מסתבכים יותר מדי קודם כל יש רשימה של ראוטרים כרטיסי רשת וכו' שתומכים ב 360 כל ראוטר וכו' אחר דורש קצת משחק

לי יש ראוטר אלחוטי שלאדימקס (מימו) אחרי קצת בעיות אם ההגדרה שנבעו גם מהאבטחה ששמתי אין לי שום בעיה אם הרשת ...לפי דעתי זה הכי טוב בהתחלה (ושוב בגלל אבטחה ) היו בעיות של האנטנה לקבל אי פי וגם זה דורש קצת משחק והגדרות אבל זה לא מסובך אמין ויעיל...אני הייתי ממליץ לך לקנות ראוטר וזהו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים