פורסם 2007 בדצמבר 2517 שנים המדפסת היא מדפסת רשת? יש לה חיבור לכרטיס רשת פנימי? אם התשובה היא "לא" (לשתי השאלות) אז - לא! חיבור USB/LPT לא דומים לחיבור רשת. יש "מכשיר"שנקרא Print Server שהוא מבצע "המרה" שלחיבורי USB או LPT לרשת (זה מעיין שרת/מחשב קטן). העלות של ה"מכשיר" הזה (לפי זיכרוני) הוא כ-70 או 80 דולר (יקר...)
פורסם 2007 בדצמבר 2517 שנים מחבר ענית לי מהר תודההמדפסת היא מדפסת רשת שבדרך כלל מחוברת לרשת כלליתועכשיו אני רוצה לחבר אותה למחשב שלי בלבדאני צריך כבל רשת לא מוצלב אולי?
פורסם 2007 בדצמבר 2517 שנים קודם כל, כן, אתה צריך כבל מוצלב (שים לב שהוא עם 8 חוטים - CAT5, יש עצלנים בארץ שמחברים רק 4). סביר שלמדפסת יש מסך LCD ודרך "לתכנת" אותה להגדרות מסוימות. גש להגדרות ה-TCP/IP ותן לה כתובת קבועה כלשהיא (למשל: 192.168.1.10). אחרי זה גש להגדרות כרטיס הרשת של הלפטופ והגדר גם אותו לכתובת מסויימת (למשל: 192.168.1.2). שים לב לא צריך להגדיר Default Gateway(שער ברירת מחדל) ולא DNSים. שתי ההגדרות האילו צריכות להיות מוגדרות ע"י הכרטיס שאיתו אתה גולש (אלחוטי?). חשוב שהרשת שהגדרת בין הלפטופ למדפסת תהיה שונה מהרשת שאיתה אתה גולש (אם הרשת של הגלישה היא: 192.168.1.X אז תשתמש ב- 192.168.10.Xבהצלחה
פורסם 2007 בדצמבר 2617 שנים מחבר ה-vista זיהתה אוטומטי כולל ip והורידה דרייבראבל המדפסת לא התחילה להדפיס עד שעשיתי את מה שאמרתושיניתי את ה-ip שלי למספר אחרי הכתובת של המדפסתהלך!-תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.