עבור לתוכן

חיבור מספר מחשבים למחשב על

Featured Replies

פורסם

קראתי איפשהו שניתן לחבר מספר חלקים על מנת לקבל מחשב חזק יותר

מישהו יודע אולי על מה אני מדבר? מישהו ניסה? למידהו יש מדריך?

תודה רבה רבה רבה

פורסם

הדבר היחיד שעולה לי לראש בקשר לשאלה שלך הוא חיבור כח העיבוד של כמה מחשבים.

הכוונה היא לא לחיבור פיזי, אלא כמו כל הפרוייקטים האלה שנפתחים ואפשר להירשם אליהם כדי לסייע להם.

הרעיון שם בגדול הוא שברגעים שהמשחב שלך לא במעמסה- התוכנה שמותקנת לך במחשב תדע לנצל חלק מהיכולות של המחשב שלך.

ככה בעצם החברה שפתחה את הפרויקט מקבלת סוג של "מחשב על" כשהיא נעזרת באלפי מחשבים ברחבי העולם.

אם התכוונת לחיבור פיזי-

אין שום קומבינציה מיוחדת של רכיבים שמרכיבים מחשב על, חוץ מאלה שתשלם עליהם אלפי שקלים וירכיבו לך אחד כזה :)

פורסם

SLI\CF

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי

יש אולי מקום בו אני יכול לראות מדריך או משהו איך לחבר?

פורסם

אין ממש אפשרות ללגו כמו שאתה מבקש.

השאלה מה אתה בדיוק רוצה או על מה שמעת?

ישנה אפשרות להתקין יותר מכרטיס מסך אחד כדי לשפר ביצועים גרפיים - הכרטיסים יחסית יקרים אבל עדיין בגבול אלפי שקלים.

ישנה אפשרות להתקין יותר ממעבד אחד על לוח כדי להגדיל עצמת חישוב - דורש לוח של שרת ומעבדים יקרים, פתרון של מעל 10K.

זהו בערך מבחינת חומרה. יש עוד אופציה לחבר כרטיס מסך חזק לצורך האצת חישובים מתמטיים - שוה פתרון יקר יחסית לשימוש ביתי.

פתרונות אחרים הם חיבור של כמה מחשבים שביחד יכולים לבצע כמות גדולה של עבודה במהירות. ראה ערך Linux cluster או השרתים של google. לצורך זה צריך כמובן מספר מחשבים, תוכנה וידע שניתן להשיג האינטרנט. כמו כן לא כל ישום יפיק תועלת ממבנה כזה.

פורסם

היה לפני איזה שנה מדריך בעיתון SMB PLUS בזמנו PC PLUS שאנ ייגיע הביתה אני יסרוק לך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים