פורסם 2007 בדצמבר 2417 שנים ממש מגניב! זה בעצם כמו להסתכל דרך חלון[בקטע עם האצטדיון בסוף], ממש אהבתי.רק חבל שאין לזה כמעט שום שימוש פרקטי...
פורסם 2007 בדצמבר 2517 שנים מאוד מגניב אולי יישמו את זה בדור הבא רק לא הבנתי אם חייבים גם טלוויזיה מיוחדת או לא
פורסם 2007 בדצמבר 2517 שנים מה שהצחיק אותי זה שהוא אמר "Now, the tricky part is to mount the hardware onto your head". אה באמת?! זה ה Tricky Part?! LOL כל הכבוד אבל[br]פורסם בתאריך: 25.12.2007 בשעה 09:41:19 אם הייתי נינטנדו הייתי מעסיק אותו היום...
פורסם 2007 בדצמבר 2517 שנים מחבר חזק יסכם את זהבקטע של המטרות, אם מתמקדים רק במסך זה כאילו הם יוצאות מחוץ לתמונה.נראה לי שבטוח יכניסו את זה לדור הבא של הקונסולות, לחשק GOW ולהזיז את הראש מאחורי המסתור ודברים כאלו.
פורסם 2007 בדצמבר 2517 שנים אדיר, הבן אדם פשוט גאוןמאוד מגניב אולי יישמו את זה בדור הבא רק לא הבנתי אם חייבים גם טלוויזיה מיוחדת או לא לא, הטלוויזיה מקבלת אות וידאו רגיל מהמחשב, שמריץ תוכנה שנעזרת בwiimote לחשב את המיקום של הראש ולהציג תמונה תואמת, התוכנה היא החלק הגאוני כאן (והרעיון עצמו כמובן) , לצורך העניין אפשר להשתמש בכל טלוויזיה\מסך (הוא יכול גם להציג את זה ישר בלפטופ אבל זה יהיה פחות מרשים)
פורסם 2007 בדצמבר 2517 שנים דיברתי על ה3D ברור לי לגמרי שהזיהוי מיקום זה לפי השלט של הWII אבל ה3D הזה ניראה לי משהו מיוחד ויש סיכוי סביר שצריך טלוויזיה מיוחדת לזה
פורסם 2007 בדצמבר 2517 שנים דיברתי על ה3D ברור לי לגמרי שהזיהוי מיקום זה לפי השלט של הWII אבל ה3D הזה ניראה לי משהו מיוחד ויש סיכוי סביר שצריך טלוויזיה מיוחדת לזה לא צריך שום טלוויזיה מיוחדת. הוא מסביר את זה.
פורסם 2007 בדצמבר 2517 שנים חזק מאוד, אין ספק שבעתיד הגיימינג יילך לכיוון הזה.קרירין לדעתי לא צריך שום טלויזיה מיוחדת, זה לא איזה תוכן HD או משהו כזה, התמונה תלויה בתוכנה ולא באיזה מפרט טכני מסוים של הטלויזיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.